Vinterferie

The Big Five – Goodiebox fylder 5 år

Goodiebox febbruargoodiebox februar 1Så ankom den! GOODIEBOX februar treatment, og hvilken box. Det er deres big five box som markere Goodiebox 5 års fødselsdag. Den indeholder 5 fullsize produkter og jeg er bestemt ikke skuffet. Deres box bliver bedre og bedre med årene.

Denne måneds boks indeholder:
SLEEK MAKEUP i-Divine øjenskyggepalette (vejl. pris 99 kr.) En skøn øjenskyggepalette med flotte jordfarver som de fleste teint vil være perfekt til. Det er en af de smukkeste farvepaletter jeg har set. Prisen er også fantastisk. I alt 12 farver, matte samt shimmer, så der er rig lejlighed til at lege med farverne.
EMITE MAKEUP Diamond Cream (vejl. pris 200 kr.) Det er sådan et produkt jeg elsker at modtage. Det er en shiny creme med skinnende effekt, som kan fremhæve bl.a. kindben, næseryg og øjenkrogen. Jeg bruger highlight produkt hver dag, så glæder mig til at prøve denne. Kan bruges under eller over din foundation afhængig hvilken effekt man ønsker.
LUXIE BEAUTY Round Blender Makeup brush (vejl. pris 89 kr.) En makeup børste til bl.a. øjenskygge og til concealer. Den er med bløde hår og kommer i en skøn lyserød farve som matcher farvepaletten.
HEVI Body Sugaring (vejl. pris 69 kr.) Et produkt bestående af vand og økologisk sukker skabt til at fjerne hår på ben, under armhulerne eller bikinilinjen. Kombinationen er vand og sukker skulle eftersigende være mere skånsomt for huden i forhold til voks. Jeg er så heldig at være begavet med babybløde ben fra naturens hånd, de enkelte hår jeg har på benene ca. 10 bliver altså bare plukket ud. Totalt misundelig fra mine veninder, men jeg vil prøve den til armhuler og bikinilinjen.
UNANI Dermo Defense Face Mask (vejl. pris 119 kr.) Denne er jeg ret glad for at modtage. Jeg elsker at prøve masker og har allerede prøvet den. Den er ret vandig i konsistens og virker kølende på huden. Den bliver let absorberet af huden og efter vask føles huden blød og gennemfugtet. Perfekt forkælelse af huden efter en tør vinter.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 576 KR ?!

Hvis du ikke allerede kender Goodiebox, så er det en månedlig boks der kommer fyldt med produkter til en værdi af ca. 550 kr. Man melder sig til HER. Så bliver du hver måned overrasket med en selvforkælelsesbox, hvor du hjemme kan hygge og udforske produkter, som man måske ikke kendte i forvejen.

goodiebox februar 2Den smukke highlighter Diamond Cream fra Emite Makeup

goodiebox februar312 smukke farver, 8 matte samt 4 shimmer

Indhold kan være sponsoreret og/eller indeholde affiliate links
SignaturChau
   

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vinterferie