Kure Bazaar Farver

Fredags Scoop // Billige slangeskinds sandaler

yellow-4yellow-3gul snakeskinJeg stikker lige hurtigt hovedet forbi for at fortælle Jer om de fineste gule slangeskinds printet sandaler. Ganni kom ud sidste sommer med de fineste skinds sandaler med gul slangeskindsprint, som selvfølgelig blev revet fra hylderne. Jeg husker det var en jagt at få fat i et par og det lykkedes mig at få et par fra Tyskland. Jeg mener nyprisen var kr. 1600,- jeg fik dog mine på udsalg, ret heldigt. Det er dem jeg har på til den gule kjole fra. Som du kan se er der en slående lighed mellem dem jeg har på og dem som er vist her.

Var du også på jagt efter dem sidste år og gået forgæves efter dem fra Ganni så har H&M netop lavet et super fint alternativ. De er dog ikke i ægte læder men hey prisen er også kun kr. 249,-  Det kunne jeg ikke stå for, så dem har jeg hapset og havde dem på for første gang i går med bare fødder 🙂 måske har du set det på min Stories på Instagram. Jeg kan så melde tilbage at de er gode at gå i, og synes faktisk de er bedre end dem fra Ganni, tror det er pga. blokhælen og der er en elastik i hælen som hjælper med at holde foden på plads.

Herunder mig igår iført de gule sandaler fra H&M og min nye parka fra Zara. Den var jeg heldig at finde på januar udsalget. Den er først blevet luftet igår da det har været for koldt at gå med den. Den er ret tynd og kun foret med på kroppen. Dog er det fineste aftagelige gule plys foer og blødt jeg har set ever.  Foret er ligeså skrigende gult som pelskanten på hætten og det er altså så fedt og begge er aftagelig. For at holde varmen om morgen, har jeg valgt at have en tynd dunjakke under for den og det fungerer super godt.

Nu har jeg travlt, for skal ind til København lige om lidt og agere model inde hos Aller. Det er jeg ret spændt på for har aldrig prøvet det før. Kig med på min instagram @chauthetiger  – for hvis vi ikke “ses” så hav en pragtfuld weekend!

H&M stilletter kan fås HER

hm yellow snake

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kure Bazaar Farver