KEFIR fra Valio laktosefri alternativ

Kure Bazaar Farver

kure bazaar

Farverne herover: Kale // Tea Rose // Amore

De fineste farver til neglene fra Kure Bazaar. Jeg er vild med de her 3 farver. Den grønne Kale, som er oversat fra “grønkål” er simpelthen så fantastisk. Troede ikke jeg kunne blive så begejstret for grøn, for personlig har jeg mest sværmet om de rødlige, sarte og mørkerøde/brunlige nuancer, men denne grønne vinder altså også mit hjerte. Big Time! Det er rart at komme ud af sin komfort zone. Jeg har prøvet alle tre og de er så smukke.

Kure Bazaars farver er alle indeholdende med 83% af naturlige ingredienser og er udviklet gennem lang tids forskning af af den BRAZILIANSKE MODEL KARTIKA LUYET. Der er ingen neglelakker der kan sige at de er 100% naturlige, men Kure Bazaar har skåret kraftigt ned i brugen af kemikalier i forhold til andre farver der findes på markedet. Det betyder at der produceres neglelakker med fokus på at reducere indholdet af kemi, hvilket betyder, at de er lavet på en formula med op til 83 % naturlige ingredienser og uden skadelige stoffer som bl.a. formaldehyd, toulene og phtalater.

Jeg elsker at prøve nye farver til neglene og derfor er det for mig, når det kommer til neglelakker er, at de er nemme at påføre, tørrer hurtigt og har en god holdbarhed. Jeg har ingen tålmodighed og er ikke typen, som nyder at sidde og nusse med det. Processen skal kunne foregå ret hurtigt og holdbarheden efterfølgende er altså også vigtig. Hader når lakken begynder at skalle af efter blot en dag, så er det jo forfra igen. Jeg har prøvet lakkene med og uden topcoat og jeg vil klart anbefale en topcoat over fordi det forlænger holdbarheden. Uden topcoat kom der ridser på lakken ret hurtigt. De holder ikke bedre end mine Chanel neglelak uden topcoat. Så det er klart farverne og viden om mindre kemikalier der vil gøre jeg vil købe dem. Også vil jeg godt fremhæve hos Kure Bazaar farverne at selve penslen er fantastisk, den er tynd og let at håndtere så den gør arbejdet let.  Det er en af de bedre pensler jeg har oplevet. Jeg vil dog klart anbefale dem hvis du er gravid og prioriter dette, så synes jeg at de er et godt alternativ. Som med Chanel vil jeg stadig købe dem fordi farverne er smukke og viden om at de er reduceret med kemikalier gør dem attraktive for mig.

Herunder har jeg farven Tea Rose på, som jeg synes er så smuk. Jeg mindes den også er blevet fremhævet enten i magasinerne Elle eller Eurowoman denne måned og forståelig nok. Den er så fin, med den smukke douce rød, ikke for meget så den bliver damet. Den er den perfekte hverdagsrød synes jeg og pt. den røde farve jeg synes klær årstiden bedst og de fleste, så fint med de lysere tider vi går i møde.

Farverne ligger i pris kr. 125 og kan fås HER

Indhold kan være sponsoreret og/eller indeholde affiliate links

kure bazaar 2

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEFIR fra Valio laktosefri alternativ