Vind en skøn forårspakke fra NIVEA

Beauty By Boozt – Smukt skønhedsunivers

Beauty by booztbeauty by boozt 6beauty by boozt 8Har I været forbi Ro´s Torv i Roskilde fornylig? Hvis ikke så prøv at kigge forbi der, for der er kommet et helt fantastisk beauty univers derude. Den nye butikken hedder Beauty by Boozt.com De fleste kender sikkert Boozt online shop med tøj og accessories. Men nu har de åbnet en fysisk butik med rent selvforkælelse med de lækreste beauty brands. Jeg besøgte butikken i sidste uge med søde Louise og det er så hyggeligt at kigge sammen og have en at dele det med. Butikken rummer alt hvad hjertet kan begære, er totalt heaven for en beauty addict som jeg. Og hvis du tilnærmeligvis også er vild med lækre beauty sager så er det lige sagen. Butikken er stor med stort udvalgt med internationale mærker, men det er overskueligt sat op med små indhak afhængig af hvilken kategori produkt du ønsker. Det hele er lækkert indrettet og selvfølgelig med fint lyserødt interiør. Det er holdt i afstemt girly interiør med guld detaljer, grønne velour sofaer med side borde. Borde og stole, så man kan sidde ned og teste inden man beslutter sig for køb. Standere med spejl med masser af lys. Det er der ikke noget nyt i, men Boozt ønsker at give deres gæster en helhedsoplevelse fra start til slut. Boozt ønsker deres gæster får den rigtige anbefaling og ønsker opfyldt som er tilpasset den enkelte. For dem er det ikke kunder de servicere men gæster, gæster som skal have den bedste service indenfor deres kerneområde.

beauty by boozt 4beauty by boozt2Mit outfit valgt på dagen blev en ny kjole, som jeg selv synes var helt perfekt til åbningsdagen dog uden at vide det faktisk afstemt med butikkens farver. Den er i øvrigt ny og fra H&M. Den er lidt piget, retro og skøn at have på. Cardiganen jeg har udover er også ny og den er fra Tif Tiffy. Jeg har navngivet den min candyfloss cardigan. Den er let, fluffy og lun. Virkelig en lækker trøje som er hyggelig og kan bruges sammen med mange ting.
beauty by boozt 5beauty by boozt 7Her sidder jeg ved et af de fine borde og nyder alle indtrykkene. Louise er så god til at fange mig når jeg ser fjollet ud 😀 Jeg var slet ikke klar over hun tog billeder, men jeg husker i hvert fald at jeg fortæller om denne grønne lermaske fra Biotherm er helt fantastisk, dufter skønt og efterlader huden med et skøn følelse. Jeg hygger mig altid sammen med Louise og hun er en fantastisk fotograf.

Indtil videre er Beauty by Boozt et helt unikt univers som kun findes på Ro´s Torv. Bootz har allerede i støbeskeen at til sommer vil man også kunne sidde hjemme og købe skønhedsprodukter derhjemme på lige fod som deres eksisterende tøj og accessories på Boozt.com

Jeg blev inviteret forbi Beauty By Boozt.com af et PR bureau. Holdningerne er som altid mine egne.

Husk i øvrigt at deltage i min NIVEA Give away herunder. Du kan stadig nå det 🙂

chau

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en skøn forårspakke fra NIVEA