Daniel Wellington ny lancering // Rabatkode

Starbucks på Axel Torv

Starbucksstarbucks madstarbucks kagerREKLAME

I søndags var jeg inviteret til kaffe date sammen med Starbucks i anledning af de åbner en stor Starbucks på Axel Torv. Faktisk havde de første åbningsdag i går. For mig personligt var det lidt sjovt at “komme tilbage” på Axel Torv, jeg husker der engang var et storcenter og Streckers lå i bunden. Det er blevet meget anderledes end tidligere og helt vildt flot arkitektonisk. Jeg må herud igen med manden ved lejlighed og kigge nærmere på det. Jeg har hørt at der er en sky bar øverst 🙂

Her blev jeg meget klogere på Starbucks historie og om deres værdier. Den fremtidige fremtid og hvilke visioner de gerne vil med Starbucks globalt. Det var også spændende at høre om kaffens historie. Det er jo en hel videnskab om kaffebønnerne, tænk en lille bønne kan have så spændende fortid og ikke mindst fremtid. Jeg fik selvfølgelig også muligheden for at smage på deres kaffe. Jeg blev anbefalet en caffe latte med kokosmælk, den var sååå god. Den har en naturlig sødme så sukker kan udelades, hvilket jeg synes er fantastisk. Den skal jeg klart have igen meget snart. Får faktisk helt lyst til den lige nu i skrivende stund. Jeg fik også smagt på deres lækre udvalg af salater, sandwiches og kager. Det hele smagte af mere så det er klart et sted jeg vil skrive bag øret som et sted man kan hapse en bid mad. HUSK at Starbucks er andet end kaffe, hvis man ikke er til kaffe, for der er lækre tedrikke, kolde som varme. Hvis man ikke er til hardcore kaffe som expressoen, så kan man få den med lækre  blandinger med flødeskum, vanilje, kanel, chokolade m.m.
Noget jeg lærte på dagen er at kaffe ikke altid behøves at nydes til en kage, men faktisk er særdeles velegnet til mad. Det får kaffens aromaer til at udvikle sig på en måde i munden så oplevelsen af kaffe bliver helt anderledes. Hvis du ikke er kaffedrikker så prøv det. Det var en åbenøjner for mig at smagen kan være helt anderledes når det bliver ledsaget med mad.
Indretningen af stedet er hyggeligt og holdt i lette afstemte farver. De har skabt en cafe med maritime inspiration, indenfor er der skabt kontrast med de bløde moccafarvet sofaer med råhed på væggene i form af skibsrør og skibsbolte. Det synes jeg er cool detaljer, især fordi jeg har sejlet en del tidligere. Fint måde at skabe en stemning af hav og søfart.

De næste 5 fredage afholder de PARTEA, hvor der vil være fokus på alle deres skønne tedrikke. Så kom forbi og få en hyggelig afslutning på ugen og smag på de lækre te sorter. Starbucks fejrer fylder 10 år i uge 41, og det bliver fejret med et landsdækkende charity event.

Kig forbi Starbucks og oplev en hyggelig kaffebar i hjertet af København og ikke mindst opleve de smukke nye bygninger.latte starbucks

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington ny lancering // Rabatkode