Køkkenmaskinen Kenwood Chef XL Titanium

Min yndlings skjorte tunica fra VRS Fashion

på terrassenvrs skjortekjole || tif tippy tørklæde || acne jensen støvler || julie fagerholt bælte

Jeg elsker farver og er ikke bange for at bruge dem. Jeg bliver simpelthen glad af at have farver på, det påvirker mit humør i meget større grad end jeg lige troede. Min skønne veninde Line proklamerede tidligere på året at nu ville hun gå meget mere med farver, prøve at få farver ind i hendes garderobe fordi hun føler det gør hende glad. Hun har allerede en lækker garderobe, hovedsagelig holdt i farveskalaen, sort, grå, marine, og enkelte pastel farver. Men hun indså at farver skulle der til, fordi hun synes der “manglede” noget. Hun indså at farver måtte være det som skulle gøre forskellen og hun har aldrig været mere tilfreds med hendes garderobe nu hvor hun langsomt har fået implementeret farver i garderoben. Hun har ikke bare hovedkulds smidt hele hendes garderoben ud, men langsomt er der sneget farver ind. Det begyndte langsom med små tilbehør som hun kan kombinere med det øvrige. Det synes jeg er en rigtig god tilgang når man ikke er vant til farver, så er det en rigtig god ide at begynde med accessories som tørklæder, bælter, neglelak. Efteråret er allerede i fuld sving med regn og rusk, så er det jo oplagt at sætte farver til overtøjet med et farverigt tørklæde eller hue.

Jeg kan kun give hende ret. For selvom jeg elsker de sorte og grå nuancer, så holder jeg rigtigt meget af farver i alle afskygninger. Især efterårssæsonen er jo oplagt til farver. Efteråret med det gyldne lys og de smukke farver i naturen. Bladene på træerne som langsomt skifter til orange, gule og gyldne farver. Det er også denne sæson hvor lag på lag moden gør sig bedst. Det er stadig lunt til at have en læderjakke på over en strik trøje og have et stort vamset tørklæde viklet om halsen. Her er lag på lag altså ret perfekt til denne årstid.

Herunder er jeg i min favorit skjorte/tunika fra VRS købt i min lokale føtex. Den jeg har på her er fra sidste år, men den er til at finde igen i år i andre farver. Modellen er rigtig rar at have på og redder mig ofte de morgener, hvor det skal gå stærkt. Den kan styles som her som kjole eller kan bruges sammen med jeans. Her er der et bælte om livet, men den er også fin bare som den er. Tørklædet jeg har på er fra Tif Tippy. De laver de lækreste tørklæder man kan tænke sig. De er alle af lækre kvaliteter, mange også i lækre uld kvaliteter. Jeg elsker tørklæder og kan ikke undvære dem, især om efteråret og vinteren fordi jeg er en frossenpind. Elsker at pakke mig ind i tørklæder også synes jeg personligt at tørklædet giver personlighed. Det er en nemt måde at indkorpoere farver i et ensfarvet outfit. Hvad med dig er du glad for farver?

Til slut vil jeg blot anbefale at kigge forbi Tif Tiffy hjemmeside og blive inspireret lige HER

på terrassen 2

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkkenmaskinen Kenwood Chef XL Titanium