New in // Budget Red Suede Pointy Stilettos

New In // Flæse mani til budget priser

REKLAMEVRS skjorteVRS skjorte kr. 149,-

Jeg kan ikke lade være at smutte forbi VRS afdelingen når jeg er ude at handle ind i føtex. Afdelingen ligger lige ved indgangen i min føtex, og det er nemt at trille indkøbskurven forbi, når der skal handles ind. Der er så mange fine styles til rigtige gode priser og afdelingen opdaterer med nye varer hver uge. I sidste uge kom jeg bl.a. hjem med ovennævnte skjorte med de fineste flæser fortil og 2 finstrikket bluser med flæse åbning ved skulderne (se billede herunder). Jeg er ret vild med flæser og skjorten her kombinere fint en klassisk chambray skjorte med flæser som giver den kant. Jeg valgt at tage den på i går til bryllupsbrunch sammen med et par skinny jeans og mine nye VRS støvler. Der var flere gæster som spurgte hvor min skjorte var fra 🙂

Kender du mærket VRS? :-)Ellers så husk at kigge efter det næste gang du handler i føtex eller Bilka. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget. VRS er rigtige gode til at fange de nyeste tendenser, så alle har mulighed for at finde smart og inspirerende modetøj, som rent faktisk er til at betale. Selv finder jeg tit fine styles som fanger modetendenserne uden at jeg bliver flået i pengepungen. Det er så fint at det er let og tilgængelig for de fleste.

VRS har flere linjer, med et bredt udvalg af tøj til hele familien. VRS har tøj til dem med god stil, både af klassiske styles og mere sæson inspireret tøj som rummer mode tendenserne lige nu og her.  Der er både til både damer og herrerne. VRS har også et stort udvalgt af børnetøj  til både børn og unge. VRS rummer også en stor linje af babytøj og ikke mindst en økologisk linje hvis man foretrækker det til de helt små. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er alle til at betale.

Især deres basis linje er jeg ret begejstret for. Det er især deres bomuldstoppe, trøjer og jeans, jeg kigger efter. Bomuldstoppen er uundværlig, jeg bruger dem under skjorter og bluser, de beskytter mit finere tøj og kan vaskes på 60 grader. Det er også her jeg finder de gode basis-styles, som er et must i min garderobe, fordi de kan altid redde en dårlig tøjdag. Det er de klassiske jeans med den gode pasform og striktrøjen, som redder min dag. Har man gode basis-styles i garderoben kan det let redde en morgen med travlhed for det kan sættes sammen med det øvrige i garderoben på kryds og tværs. Jeg er en person som elsker farver og spræl, tøj i lidt sjove snit og mønstre, så for ikke at ligne en pause klovn i professionelle sammenhænge er det rart at kombinere med basis styles.

Prøv lige at se den fine lille flæsedetalje ved skulderne på billedet herunder. Blusen er i fin strik, fås i lysegrå og sort til kr. 129,- Jeg købte en af hver 🙂

vrs strik med flæser

 

 

SignaturChau

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Budget Red Suede Pointy Stilettos