Budget venlig skønhedskalender ♥ Beauty Calendar by Feelunique

Min dreng ønsker sig…

dw-ur-til-jpJeg håber ikke knægten læser med her for uret her er faktisk en julegave til ham. Er det ikke vildt at tænke på at min lille dreng ikke længere ønsker sig LEGO STAR WARS  eller generel bare LEGO æsker med div. samlesæt, som han har elsket i mange år. I de sidste 6 år har han hvert år fået en LEGO julekalender med enten STAR WARS eller CITY på sin fødselsdag. En gave han fik ved morgenbordet inden han skulle i skole, men eftersom kalenderæsken sidste år nærmest ikke blev samlet, så er den droppet i år. Det var ellers en god fødselsdagsgave at give ham i begyndelsen af november. Han kunne sidde om morgenen og kigge på æsken og glæde sig til den 1. december. Forventningens glæde er stor siger man jo 🙂

Han er blevet en stor dreng eller fyr, for han ønsker sig et rigtigt ur og gerne et fra Daniel Wellington har han skrevet på sin ønskeseddel.  Ikke et med Disney figur eller LEGO figur på, men et rigtigt ur. Personligt synes jeg det er en mega godt ønske, så jeg var ikke i tvivl om at det skulle være et ur. Det vil også en ting han kan bruge hver dag. Jeg har haft rimelig frit valg på hylden hvilken ur det skulle være, så jeg var et smut forbi Chanti Jeg har handlet hos Chanti før og ved de har et bredt udvalg af armbåndsure i alle prisklasser. Jeg var dog ikke i tvivl om at uret her ville passe perfekt til ham. Han kan godt lide ting som er enkle og tidsløse. Det synes jeg det her ur rummer og jeg er sikker på at han bliver ellevild når han får det juleaften.

Jeg kunne selvfølgelig ikke undgå at surfe lidt rundt hos Chanti nu jeg selv var på hjemmesiden. De har ret mange fine øreringe og et bredt udvalg af fine øreringe. Jeg fandt et par øreringe fra Julie Sandlau med grøn krystal, virkelig smukke, enkle og som kan bruges til hverdag og fest. Det er dem HER de er så smukke!
En side jeg ikke kendte i forvejen er denne side som også er en del af Chanti. Det er værd et kig, for her finder du smykker til yderst favorable priser, da man har skåret et mellemled fra. Her finder man et stort udvalg af smykker til grossistpriser. Personligt bliver jeg altid meget glad for at få smykker i gave. Faktisk er de fleste af mine smykker, gaver jeg har fået og derfor rummer hvert smykke en historie om giveren. Det synes jeg gør gaven endnu mere værdifuld og smuk i mine øjne.

Indlægget er lavet i samarbejde med Chanti.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget venlig skønhedskalender ♥ Beauty Calendar by Feelunique