Lala Berlin Cashmere Tørklæde

lala berlin rød

Jeg har købt mig et nyt Lala Berlin tørklæde. Det er den sædvanlige lækre cashmere kvalitet, denne gang gik jeg efter et i rødt. Den røde farve ved I er vokset på mig igennem sommeren og holder stadig ved. Den røde farve har bare hittet hos mig denne sommer, så da jeg spottede tørklædet i den røde nuance var det altså haps. Hvis du har fulgt mig på instagram Story i sidste uge har du sikkert set at PR bureauerne viste spring/sommer -18 kollektionerne frem og der var der masser af røde sager at spotte hos mange brands i de kommende kollektioner. Lala Berlin kommer bl.a. ud med 3 nye farver, bl.a. hvid bund med rød og koral mønster. Det er altså også så fint og sommerligt med den hvide bund. åhhh åhhh…. Det eneste der ærgrer mig ved Lala Berlin tørklæderne er at de er mega dyre, men hold op de er altså også bare lækre.

De fleste af Jer ved at jeg er en sucker for cashmere generelt. Det er bare det lækreste man kan tage på synes jeg. Det er hverdagsluksus. Jeg er slet ikke til uld, for jeg får det altid for varmt, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt for jeg er en frossenpind. Det er ligesom om min krop ikke kan ånde når jeg har det på, yderst besynderligt for det er jo et natur materiale. Manden min til gengæld sværger til uld, han er fan af uld, ikke sagt han ikke er til cashmere. For det kan han også lide. For mig er cashmere det bedste at have på, når det bliver koldt, det ligesom regulerer min kropsvarme. Jeg får det aldrig for varmt eller koldt i cashmere. Så for mig er det altså et must og hverdagsluksus i høj grad 🙂 Så er vinteren mere overkommelig…

Find tørklædet HER eller se mere af LALA Berlin udvalg HER

SignaturChau
   

Min yndlings skjorte tunica fra VRS Fashion

på terrassenvrs skjortekjole || tif tippy tørklæde || acne jensen støvler || julie fagerholt bælte

Jeg elsker farver og er ikke bange for at bruge dem. Jeg bliver simpelthen glad af at have farver på, det påvirker mit humør i meget større grad end jeg lige troede. Min skønne veninde Line proklamerede tidligere på året at nu ville hun gå meget mere med farver, prøve at få farver ind i hendes garderobe fordi hun føler det gør hende glad. Hun har allerede en lækker garderobe, hovedsagelig holdt i farveskalaen, sort, grå, marine, og enkelte pastel farver. Men hun indså at farver skulle der til, fordi hun synes der “manglede” noget. Hun indså at farver måtte være det som skulle gøre forskellen og hun har aldrig været mere tilfreds med hendes garderobe nu hvor hun langsomt har fået implementeret farver i garderoben. Hun har ikke bare hovedkulds smidt hele hendes garderoben ud, men langsomt er der sneget farver ind. Det begyndte langsom med små tilbehør som hun kan kombinere med det øvrige. Det synes jeg er en rigtig god tilgang når man ikke er vant til farver, så er det en rigtig god ide at begynde med accessories som tørklæder, bælter, neglelak. Efteråret er allerede i fuld sving med regn og rusk, så er det jo oplagt at sætte farver til overtøjet med et farverigt tørklæde eller hue.

Jeg kan kun give hende ret. For selvom jeg elsker de sorte og grå nuancer, så holder jeg rigtigt meget af farver i alle afskygninger. Især efterårssæsonen er jo oplagt til farver. Efteråret med det gyldne lys og de smukke farver i naturen. Bladene på træerne som langsomt skifter til orange, gule og gyldne farver. Det er også denne sæson hvor lag på lag moden gør sig bedst. Det er stadig lunt til at have en læderjakke på over en strik trøje og have et stort vamset tørklæde viklet om halsen. Her er lag på lag altså ret perfekt til denne årstid.

Herunder er jeg i min favorit skjorte/tunika fra VRS købt i min lokale føtex. Den jeg har på her er fra sidste år, men den er til at finde igen i år i andre farver. Modellen er rigtig rar at have på og redder mig ofte de morgener, hvor det skal gå stærkt. Den kan styles som her som kjole eller kan bruges sammen med jeans. Her er der et bælte om livet, men den er også fin bare som den er. Tørklædet jeg har på er fra Tif Tippy. De laver de lækreste tørklæder man kan tænke sig. De er alle af lækre kvaliteter, mange også i lækre uld kvaliteter. Jeg elsker tørklæder og kan ikke undvære dem, især om efteråret og vinteren fordi jeg er en frossenpind. Elsker at pakke mig ind i tørklæder også synes jeg personligt at tørklædet giver personlighed. Det er en nemt måde at indkorpoere farver i et ensfarvet outfit. Hvad med dig er du glad for farver?

Til slut vil jeg blot anbefale at kigge forbi Tif Tiffy hjemmeside og blive inspireret lige HER

på terrassen 2

SignaturChau

Køkkenmaskinen Kenwood Chef XL Titanium

REKLAME

kenwoodkenwood 1Kenwoood 2

Kenwood har lavet den lækreste køkkenmaskine som enhver husmor burde eje 🙂 For den kan det hele (næsten) som hjælper i en travl hverdag. Jeg bruger den flere gange om ugen for jeg bager næsten alt mit brød og boller hjemme. Her er den altså et uundværlig hjælp fordi jeg slår gerne en stor dej op til koldhævning natten over. Tidligere rørte jeg alt min dej i hånden med en røreske, men det er ret hårdt for hånden for dejen bliver ret stor og sej. Efter jeg har fået den lader jeg den gerne stå og røre rundt i 15 min. for dejen får en god luft i dejen. Fordelen ved at bruge røremaskine er, at den har ”mere energi” til at ælte dejen godt igennem og dermed få masser luft og lethed ind i brødet. Jeg har en regel om at når dejen kan trækkes helt tynd uden at den sprækker eller går i stykker, så er dejen æltet godt igennem. Jeg har ikke nogen brød opskrifter jeg følger, når jeg bager brød, det er på ren slump, fordi mel kan være forskellig afhængig af kornsort og kvalitet. Jeg bruger gerne flere mel sorter, når jeg bager for at gøre bollerne lidt grove.  Andre gange vælger jeg at lave rigtige grovboller, så afhængig af hvor meget vand og mel kvalitet er det forskelligt hvor meget af hver ingrediens der bruges. Det er vigtigt ikke at spare på vandet for så kan man risikere at brødet bliver kedelige og tør, men ej heller ikke for meget vand, for så bliver dejen for lind og svært at slå op til boller. Som hovedregel er dejen æltet igennem, hvis den føles fast, blank, elastisk og ikke for tør i overfladen. Så er den klar til at hvile natten over.

Udseende:
Nå men tilbage til denne seje køkkenmaskine fra Kenwood. Den er så sej at selv manden i huset synes den er flot. De gamle køkkenmaskiner man så tidligere kan slet ikke sammenlignes med denne. Udseendet er minimalistisk, lavet i hærdet plastik og rustfritstål. Jeg synes den er flot at se på og frem for alt enkel uden dikkedarer. Den er ret tung, vejer lidt over 10 kg, men det betyder at den er ret stabilt selv når den kører på høj hastighed. Det er en maskine med muskler for med dens 1700 watt er det en kraftkarl der vil noget. Det ved jeg er ret meget og godt, da jeg for år tilbage var på et Meyers bagekursus blev anbefalet at hvis man stod og overvejede en køkkenmaskine så skulle den minimum have 1500 watt og gerne helst være fra Kenwoood. Det skal lige siges at Meyer ikke blev sponsoret her 😉
Maskinen er nem at gå til – der hører manual til – men jeg satte blot stikket i og drejede på knappen og det kørte derudaf. Yes, elsker når tingene er ukompliceret og alligevel fungerer til UG. En anden genial ting ved maskinen er at der er mulighed for at tænde en lille lampe under toppen, så man kan stå ude i et mørkt bryggers og stadig betjene maskinen. Generelt er det bare en super belysning man får under arbejdet. Lyset er behageligt og ikke skarp.

Kvalitet og design:
Som sagt er udseendet rigtigt flot, virker robust. Det er en maskine med mange muligheder, fordi man kan tilkøbe sig udstyr til den. Ekstra udstyr som saftpresser, ismaskine, kværn, kødhakker og hurtighakker. Dele kan faktisk købes relativt billigt, så hvis du først har lavet investeringen i Chef XL så er det ret nemt at udvide og oplagte gaveidéer til maskinen. Delene kan tilsluttes i fronten og ovenpå. Et kæmpe plus er skålen kan rumme helt op til 6,7 liter og det er samtidig en af de største skåle der findes på markedet. Skål størrelsen er vigtigt, fordi så har jeg mulighed for at slå en større dej op og skal ikke bekymre mig om at vand og mel kommer ud på gulvet. Der ydes 10 års garanti på maskinen, jeg tror ikke at den kommer i spil, for med mit husmor behov så tænker jeg ikke det bliver aktuelt. Min svigermor er i hvertfald misundelig til trods hun har en Kenwood i forvejen som er mere end 20 år gammel og som stadig virker. Men designet har ændret sig meget med tiden.

kenwood 4kenwood 5kenwood 6
Jeg bruger ikke kun min nye Kenwood køkkenmaskine til at slå en dej med. Jer som følger med på min instagram Story har set at den også bliver flittigt brugt når der røres kødfars. Jeg rører som regel en ordentlig omgang kødfars til frikadeller, italienske kødboller m.m så der også er til at fryse kødbollerne ned. Så der er den altså til stor hjælp især når jeg laver italienske kødboller, som består af kød, revet gulerødder, æg, champignoner, løg, rasp, m.m. kan det være en ordentlig portion at skulle røre i hånden. Jeg laver nemlig altid en ordentlig batch, for det er nemlig rart at have en backup på de dage, hvor jeg er presset og ikke når at lave dem fra bunden. Det er dejlig nemt blot at lave kartofler eller en sovs til, så er maden klar. Også her er det en klar fordel at skålen er stor med de 6,7 liter, så der er masser af plads til farsen. Til slut vil jeg sige at maskinen er nemt at rengøre (mega plus) fordi den er enkel og uden dikkedarer.

Så skal der investeres i en køkkenmaskine i hjemmet, vil jeg klart anbefale denne Kenwood køkkenmaskine Chef XL Titanium. Den er fantastisk!
Husk det er også snart tid til at tænke på julegave ønsker, så er det jo en oplagt gaveønske at sætte på ønskesedlen 😀

Læs mere om Kenwood køkkenmaskinen KVL8300S HER

SignaturChau
   

Trend // The Sock Boot

zara støvler rødEn af sommeren/årets støvle trend er den såkaldte sock boots (strømpe støvle) Den var fremme sidste år, men slet ikke så udbredt som i år. Måske husker nogen af Jer mine sølvfarvede glitter støvler fra ZARA sidste år som også er en sock boot? I år er trenden spredt som ringe i vandet så h&m og ZARA er allerede med på den. Hypen skyldes nok at Balenciaga har lavet en, som du måske allerede har spottet for de er blevet vist i rigtige mange sociale medier. ZARA har pt. rigtige mange versioner i et valg af farver og materialer. Så der er nok at vælge af. Jeg kan godt lide trenden, den er anderledes og alligvel lidt larmende samtidig ultra feminin. Den smyger sig om fødderne og visuelt får man slanke fødder.

Jeg er altså lidt solgt. Herunder har ZARA stylet støvle med kjoler, jeans, bukser. Støvlen er ret alsidig.

Klik på billedet foroven og kom direkte til støvlen.

Edit: Jeg har siden da købt støvlen 😀 du har måske allerede set mig med dem på instagram sammen med en blomster kjole. Jeg hedder @chauthetiger hvis du vil se hvordan jeg har stylet dem.

Hav en dejlig søndag. Nu vil jeg skynde mig i bad inden hele familien tager cyklerne med ind til KBH til brunch.

zara støvler rød 8zara støvler røde 9zara støvler 5zara støvler rød 6zara støvler rød 7zara støvler rød 1zara støvler rød 2zara støvler rød 4

 

SignaturChau

Bootcamps hos Fitness World

fittnes worldfitness world 1REKLAME

Jeg er så heldig at få tilbudt prøvetimer hos Fitness World. Lige i øjeblikket kører de nemlig noget de kalder Basic Bootcamps og det er perfekt for mig. Fitness World har nemlig lanceret fra d 4. september et særligt tiltag til dig, der aldrig har trænet, eller som har svært ved at finde den træningsform, der er passer til lige netop dig. Holdet hedder Basic Bootcamp Hold og Basic Bootcamp Fitness og er to forskellige hold, hvor du bliver introduceret til holdtræning (2 forskellige hold på en time) samt træning i styrketræningsområdet sammen med en instruktør, der guider dig igennem forskellige øvelser samt fortæller lidt om træning og kost hvis det er noget man ønsker.
Indrømmet jeg er en af dem som bliver skræmt af de store træningsmaskiner. Jeg går en lang bue uden om dem, fordi jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg skal betjene dem og får ikke at blive helt til grin, er det aldrig dem jeg nærmer mig. Kender du ikke også det? Jeg ved det er utroligt vigtigt øvelserne på laver korrekt på maskinerne, så man ikke får skader. Det ville være så ærgerligt at få skader, når det jo meget gerne skulle gøre en godt end det modsatte.

Til min første prøvetime var der kun 2 tilmeldte, så det var rent luksus, nærmest privatundervisning at gå igennem maskinerne, som kunne dække mine personlige behov. Vores træner var meget sød og lyttende og udfra vores styrke og niveau tilrette vægten til os to piger. Han skræddersyede et program, som passer til vores behov. For mig er der klart fokus på min ryg og lændemuskler. Jeg ønsker at styrke lår, baller og knæ. Jeg sidder meget foran en computer og der var ingen tvivl om, at jeg går og spænder mine skuldre, med et resultat at jeg ofte har ondt i venstre skulderparti. Vi snakkede om hvad der sker med kroppen, når man sidder meget ned og generelt med stillesiddende arbejde, samt kropsholdning. Min holdning var dog super flot synes han, men min nakke skal vi have styrket. Her skal jeg lige forbi min træner igen og få et par gode tip og råd, hvordan jeg kan undgå smerter. Ved siden af sit job er han er ved at uddanne sig til fysioterapeut og er meget passioneret omkring sit studie. Det var fedt at han gav sig tid til at lytte og anbefale mig øvelser.

Så står du som mig og føler dig som en novice, når det gælder de store (avanceret) maskiner i Fitness World, vil jeg klart anbefale en tur forbi en session med Basic Bootcamp holdene. Det er faktisk ikke så svært når man får den rigtige introduktion, så stig afsted. Det er godt at få en snak om ikke andet, bliver man klogere og du vil samtidig få mere ud af dit medlemsskab hos Fitness World. De står altid klar til at forklare, men det er fedt, at de har lavet bootcamp holdene, så man går maskinerne igennem. Ved holdene kan man ikke undgå at inspireret af de andre deltagere på holdet og vi hepper på hinanden.

Jeg begynder altid min træning eller inden Basic Bootcamp start med opvarmning på løbebåndet. Det er vigtigt med opvarmning inden en session Basic Bootcamp, så mød op gerne 20 min. før start og få varmet op. Nu hvor blæsten og regnen rusker udenfor er det rart at kunne få løbet og få varmet musklerne op. Jeg elsker at løbe og få svedt igennem. Det er en fed følelse og kroppen belønner mig det også ved ikke at have ondt i ryggen. Jeg er sikker på, at jeg vil få meget mere glæde af maskinerne og på den måde få styrket min krop.

Basic Bootcamp er for alle, i alle aldersgrupper, nybegynder som mig eller let øvede. Det gælder også hvis du allerede er værende medlem af Fitness World, så der er ingen undskyldning mere at gå en lang bue udenom maskinerne 🙂

Du finder let et Fitness World center i nærheden af hvor du bor og med et medlemsskab giver det automatisk adgang til alle de øvrige centre. Du finder dit nærmeste center lige HER


fitness world 3

SignaturChau

NEW // Røde spidse støvletter til budgetpris

zara røde støvletterDen røde farve har domineret de fleste af mine garderobe køb denne sommer. Uden at gøre regnskabet op, så tror jeg der er flyttet mindst 7 nye sager i garderoben i løbet af sommeren, alle i farven rød. Den har været min all time fave farve denne sommer.
De her støvletter med spidse snude kombineret med en god hæl højde flyttede ind fornylig. Jeg har brugt den en del allerede, måske du har spottet dem på min instagram HER. Jeg er rigtigt glade for dem og mange har spurgt til dem, fælles er at alle blev overrasket over hvor de er fra og ikke mindst prisen.

De er faktisk fra ZARA og prisen er kun 249,- hvilket jeg synes er et scoop. De fås også i hvide, dem overvejer jeg 😉
Du finder dem HERzara røde støvletter 2

SignaturChau
   

New In // Flæse mani til budget priser

REKLAMEVRS skjorteVRS skjorte kr. 149,-

Jeg kan ikke lade være at smutte forbi VRS afdelingen når jeg er ude at handle ind i føtex. Afdelingen ligger lige ved indgangen i min føtex, og det er nemt at trille indkøbskurven forbi, når der skal handles ind. Der er så mange fine styles til rigtige gode priser og afdelingen opdaterer med nye varer hver uge. I sidste uge kom jeg bl.a. hjem med ovennævnte skjorte med de fineste flæser fortil og 2 finstrikket bluser med flæse åbning ved skulderne (se billede herunder). Jeg er ret vild med flæser og skjorten her kombinere fint en klassisk chambray skjorte med flæser som giver den kant. Jeg valgt at tage den på i går til bryllupsbrunch sammen med et par skinny jeans og mine nye VRS støvler. Der var flere gæster som spurgte hvor min skjorte var fra 🙂

Kender du mærket VRS? :-)Ellers så husk at kigge efter det næste gang du handler i føtex eller Bilka. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget. VRS er rigtige gode til at fange de nyeste tendenser, så alle har mulighed for at finde smart og inspirerende modetøj, som rent faktisk er til at betale. Selv finder jeg tit fine styles som fanger modetendenserne uden at jeg bliver flået i pengepungen. Det er så fint at det er let og tilgængelig for de fleste.

VRS har flere linjer, med et bredt udvalg af tøj til hele familien. VRS har tøj til dem med god stil, både af klassiske styles og mere sæson inspireret tøj som rummer mode tendenserne lige nu og her.  Der er både til både damer og herrerne. VRS har også et stort udvalgt af børnetøj  til både børn og unge. VRS rummer også en stor linje af babytøj og ikke mindst en økologisk linje hvis man foretrækker det til de helt små. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er alle til at betale.

Især deres basis linje er jeg ret begejstret for. Det er især deres bomuldstoppe, trøjer og jeans, jeg kigger efter. Bomuldstoppen er uundværlig, jeg bruger dem under skjorter og bluser, de beskytter mit finere tøj og kan vaskes på 60 grader. Det er også her jeg finder de gode basis-styles, som er et must i min garderobe, fordi de kan altid redde en dårlig tøjdag. Det er de klassiske jeans med den gode pasform og striktrøjen, som redder min dag. Har man gode basis-styles i garderoben kan det let redde en morgen med travlhed for det kan sættes sammen med det øvrige i garderoben på kryds og tværs. Jeg er en person som elsker farver og spræl, tøj i lidt sjove snit og mønstre, så for ikke at ligne en pause klovn i professionelle sammenhænge er det rart at kombinere med basis styles.

Prøv lige at se den fine lille flæsedetalje ved skulderne på billedet herunder. Blusen er i fin strik, fås i lysegrå og sort til kr. 129,- Jeg købte en af hver 🙂

vrs strik med flæser

 

 

SignaturChau

New in // Budget Red Suede Pointy Stilettos

red suede stilettos 3Jeg elsker stiletter!! Er helt klart mest fan af dem som er spidse. De her er fra H&M og er allerede en favorit for de er med en perfekt højde på ca. 7,5 cm, så jeg kan holde ud at gå med dem en hel dag. De er i 100% ægte ruskind og er røde. Yes, jeg er bare vild med farven rød denne sommer, så de her blev fluks klikket hjem online med det samme. De kostede kun 249,- et scoop for et par ægte ruskindstiletter. Yay! De blev hurtigt udsolgt, men hold øje med dem på h&m hjemmeside for tit kommer de tilbage i enkelte størrelser. Jeg har allerede 4 par ruskindstiletter fra H&M og jeg må altså sige at jeg er imponeret over kvaliteten når man tænker at det er et highstreet brand.

Jeg fandt alternativ hos H&M HER det er samme model med samme hæl type, kan godt lide at den er placeret lige under hælen, det synes jeg er det flotteste. De her er 10 cm og for mig er det altså for højt til hverdagsbrug. Jeg har gået med 10 cm i min yngre dage, men med alderen er jeg altså bare blevet mere magelig. Så hvis du kan holde 10 cm ud, er de altså super sexet og smukke i mine øjne.

Røde stiletter er super cool med et par sorte skinny jeans, like the cool french girls eller med pyjamas bukser som ovenstående. De kan faktisk bruges til meget, til kjoler og vide bukser. Jeg skal have dem på til et bryllup på lørdag sammen med et par røde palazzo bukser.

SignaturChau

Klasiske blå Labello fås nu som Labello Sparkle

Lebello glamREKLAME

Har I set at man nu kan få den klassiske blå Labello i nye klæder? Jeg er vild med det nye design, for jeg elsker glitter 🙂 Labello har nemlig lige lanceret Labello Sparkle.  Deres originale læbepomade i en limited edition glitter-udgave, som fås i 6 fantastiske glitter farver. Hvor festligt er det lige?! Perfekt at have i håndtasken på en grå og kold vinterdag, som giver hverdagen glam og et lille smil på læben. Indholdet er det samme gode velkendte Labello, uden shine eller perlemor, den gør det den skal nemlig bevare dine læber bløde uden at sprække i den kommende kolde tid. Og det er altså nok for mig.

Labello er en læbepomade hele familien bruger fordi den er enkel og uden dikkedarer, også er den til at betale, når knægten mister sin efter blot en uge 🙂 Den fås bl.a. i Matas og i de større supermarkeder. Husk det er limited edition, så vent ikke for længe med at købe dem.

SignaturChau
   

Jeg er i hvidt i hvidt

white outfitwhite outfit 1white outift 2massimo dutti blazer  // hm hættetrøje // hm baggy bukser HER // adidias stan sneakers HER

Det kan godt være sommeren i år ikke har været noget at skrive hjem om, men til gengæld har vi haft glæde af fantastisk sensommervejr den sidste uges tid. Og når det sker så er det altså bare med at komme ud og nyde det. Det gør jeg når jeg kan komme til det. Det gør jeg bl.a. ved at nyde min nye terrasse som manden og JP byggede til mig i fødselsdagsgave lige inden vi tog på sommerferie. Jeg nyder den simpelthen så meget og jeg kan tage mig selv i at kigge ud over altanen fra første og beundre den. Det gode vejr bliver også nydt med cykleture og løbeture. Jeg tager 9 ud af 10 gange cyklen når jeg skal handle ind, det er en god måde at få gratis motion, sol og luft. Her er jeg sammen med JP ude og handle ind. Jeg fik ham til at tage et par billeder af mig og han er så sød at gøre det.

Min blazer er købt hos Massimo Dutti i ferien i Porto. Den var ikke på udsalg umiddelbart, men da jeg skulle betale fik jeg den til halvpris. Juhu… Den har jeg virkelig brugt meget. Måske har du set at jeg bruger den ret tit på min instagram. En af efterårets trend er den ternet blazer som kan bruges til alt fra hættetrøjet, t-shirt, jeans, nederdele…ja jeg synes faktisk denne går til alt hvad jeg har pt.

De hvide/vide bukser har jeg haft kig på i lang hos hm, de blev hurtigt udsolgt i min størrelse, men var så heldig at finde dem i min størrelse endda på udsalg. De er noget af det mest behagelig at have på, de er med stræk, elsker at de er vide i buksebenene og højtaljet. Elsker detaljen at de er med rå kant forneden, så giver dem kant. Hvis jeg skal karakterisere hvad har hittet hos mig fashionvise denne sommer, har det helt klart været de vide bukser, også dem med de brede bukseben som kaldes Palazzo bukser. Har faktisk erhvervet mig 4 par vide bukser denne sommer, også har farven rød haft en stor plads i mit hjerte. Rødt har været den foretrukne farve for mig denne sommer og der er røget en del sager ind med denne farve. En uvant farve for mig, da jeg faktisk har afskrevet den i en årrække. Nok fordi min mor altid ofte gav mig meget tøj med rødt på som barn 😉 … men nu er farven ihvertfald vokset hos mig. Som rigtigt meget. Det er en power farve.

Jeg håber I alle har det dejligt! Det går lidt længe imellem mine indlæg, og det er ikke med god vilje. Jeg arbejder hårdt med mange ting og tumler med mange ting i mit lille hoved pt. Jeg har det godt og føler jeg lærer hele tiden, selvom man som mig er fyldt 43. For man lærer vel hele livet, heldigvis ik? Tænker det er universet som mener jeg er klar til det og der er en mening i alt ting. Uhh..hvor blev jeg filosofisk.

Til sidst..vil jeg bar sige…Åhh… hvor jeg altså bare elsker at være hjemme når vejret er dejligt! 🙂


white outfit 6white outfit 5white outfit 7

SignaturChau

Lækre ankelstøvler til spotpris fra VRS

vrs-stoevlerAnkelstøvler fra VRS

//Reklame//
Nu er sommeren gået på hæld til trods for at sommeren herhjemme ikke har været eksisterende. Efteråret stikker allerede nu snuden frem og jeg er selv langsomt ved at finde mit overgangstøjet frem. Noget af det mest svære for mig at gå fra sommer til efterår at have gået med bare tæer i sandaler til at have lukkede sko. Men efteråret er også en dejlig tid med de smukke farver og lyset som er helt specielt når man går en tur i skoven. Efterår er hygge indenfor med en god bog, børnefilm i bio med knægten, varm kakao og te og iføre sig i store vamset strik og vikle tørklæderne omkring sig. Jeg holder faktisk rigtigt meget af efteråret for det er også årstiden, hvor man kan give sig i kast med lag på lag og efteråret er også fashionvise den tid, hvor der er mange muligheder, nogen vil endda påstå flest.

På min indkøbstur i torsdags kunne jeg ikke undgå at lade de her ovenstående støvler fra VRS gå min næse forbi i min lokale føtex. De koster kun kr. 199,- så de måtte fluks prøves og kom med hjem samme dag. Da manden så dem i entreen ved første øjekast troede han at det var dem fra Toga Pulla, altså dem som koster over kr. 3000,- .-) Til prisen kr. 199,- er de selvfølgelig ikke i ægte skind, men støvlens finish synes jeg er ret godt lavet. Også ved jeg med mig selv, at jeg ikke er ømme for dem og ærgrer mig, hvis der skulle komme en regnbyge eller to (som der jo gør ret tit herhjemme) Jeg havde dem på i går i København, sat sammen med en feminin slå-om kjole. Støvlerne gav mit outfit noget råhed og kant til et hverdagslook. De er nemme at style og vil være perfekt til et par jeans og en stor vamset strik til den kommende tid, også går man ikke mindst godt i dem. Da jeg postet billedet på min facebook side forleden var en af mine veninder fyr og flamme. Uden at vide det måtte hun vide hvor de var fra og til prisen var hun ved at gå bagover. Så hun skulle også forbi sin føtex efter arbejdet. Har du ikke en føtex i nærheden kan du være heldig at finde dem i Bilka. Men skynd dig for jeg tror der bliver rift om dem.

Jeg var til møde sammen med VRS i sidste uge og fik fortalt om det som ligger på hylderne nu og de kommende styles. Samtidig fik jeg et sneak peek hvad der kommer snart og tro mig I kan glæde Jer. Jeg vil klart anbefale at kigge forbi VRS afdelingen, når I alligevel er i føtex eller Bilka. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være lige at bruge et par minutter eller 30 min. sidst jeg var i føtex, efter den fine præsentation jeg fik. Hvis du følger mig på min stories på instagram @chauthetiger, har du nok set alle de fine styles jeg fik prøvet i min føtex. Der er bl.a. kommet en flot skjorte med blomsterprint, blondetop med 3/4 ærmer og en fin prikket kjole i chiffon med prikker.

Nu vil jeg se at gøre mig i stand for jeg skal mødes med en kollega fra tidligere arbejde. Det er altid hyggeligt at mødes og høre hvordan det går med virksomheden og ikke mindst catche up efter sommerferien. Håber I alle får en dejlig tirsdag!

vrs-stoevler-1

SignaturChau

Panik Panik! Hvad skal jeg have på til bryllup?

multi-tie-maxi-dressIndlæg indeholder affiliate link.

Måske har du set på min instagram Story at jeg er på kjolejagt. Vi er så heldig at blive inviteret til 2 bryllupsfester i den kommende tid. Bryllupsfester er altså nogle af de bedste fester. Så meget LOVE in the Air. Min jagt har betydet at jeg efterhånden har prøvede utallige kjoler, omend de mange har været super flotte, er den “Perfekte” kjole som jeg tænker vil være helt perfekt til bryllupsfest ikke dukket op. Til gengæld er jeg kommet hjem med to kjoler som ikke er bryllupsegnet, typisk mig! Også har jeg en i tankerne som jeg prøvede og desværre har den sat sig i hovedet. Men det må lige vente 🙂
Som situationen er pt. har jeg valgt en kjole som manden også synes er super flot, men den er hvid med sorte broderier på. Den sidder helt perfekt på mig og virkelig en smuk kjole, eneste anke er at den er hvid. Så er ret i tvivl om det, selvom begge brude er cool omkring det, men er min egen Emma Gad som lurer i baggrunden. Den ene brud, faktisk Louise har ytret om at det er endda ok jeg kommer i sort kjole. Det gør jeg helt sikkert ikke, men sødt af hende at sige det.

Nu er det onsdag og det første bryllup er på lørdag så jeg skal se at få det på plads. Jeg har jo altid noget i garderoben som kan bruges meeen …. I ved hvad jeg mener 😉 Så sent som forleden har jeg tænkt tanken at tage et par røde palazzo bukser med en lyserød top som er bar på ryggen (det jeg havde en af dagene til middag i ferien i Porto, vist på min Story) til vielsen og skifte til en kjole til middag og festen.

Her til morgen fik jeg øje på denne kjole fra Bubbleroom, som jeg synes er noget af det pæneste. En kjole som kan varieres på mange måder og  bruges igen, så kan jeg også retfærdiggør den overfor manden manden. haha. Den er lige den som jeg har spejdet efter forgæves. Farven er helt fantastisk og vil være superflot med solbrun hud. Lige nu har jeg stadig sommerferie kuløren i behold, som jeg kæmper at holde vedlige på terrassen. Den skal bare lige være september ud. haha. Nu er spørgsmålet om kjolen kan nå at komme torsdag/fredag hvis den bliver bestilt idag og om den skal sys op i længden (mig med hobbitben) Det skal den nok, så skal min skrædder lige have tid til det også … Ahhhh…. Kan du mærke panikken brede sig? 😀

Der er først åbent for opkald fra kl. 12, så jeg må lige ringe og høre om de kan levere den fluks og om min skrædder kan nå at sy den op for mig…. 🙂

Kjolen kan findes i 4 farver, dog kan jeg ikke klikke ind på den røde, som også er super flot. Den navy er super ELEGANT men grænser sig til det sorte som jeg ikke vil have på til bryllup og sort har jeg rigelig i forvejen. Hvad synes du om den? er den fin og bryllupsegnet? Kjolen finder du lige HER

Jagten fortsætter… husk du kan følge mig på instagram @chauthetiger

kjole-bubbleroom

SignaturChau