Min egen blog og mit nye scoop

Min egen blog og mit nye scoop

Hej!

Så bestemte jeg mig for at prøve at lave min egen blog. Lysten er nok kommet af at jeg i den sidste periode har fulgt flere blogs og synes det kunne være sjovt selv prøve at blogge lidt. Nu må vi se hvor meget det bliver til. Jeg vil blogge om lidt af hvert men mest om mode, da det er der jeg har min passion og mine tanker omkring det.

Jeg starter ud med at jeg været på genbrugsjagt. Jeg kan godt finde på at sætte en hel dag af på det for det kræver tid og tålmodighed at gå igennem flere stativer af tøj og div. sko. Det hører nok nu til sjældenhederne at jeg gør det efterhånden. Men ellers går “jagten” gerne ind på flere forskellige butikker i byen.
Jeg har i den sidste stykke tid virkelig gjort nogle lækre scoops i div. genbrugsbutikker. Jeg havde dog ikke så meget tid i dag men der kom da lidt hjem i godteposen til trods for det. Dagens scoop var en hvid boyfriend jakke med den perfekte ærmelængde og snit. Den har ingen knapper så den kan ikke lukkes, sådan er den designet. Skal bare hænge løs og se cool ud på en forhåbentlig 🙂
Jeg skal nok lave et indlæg af den.


Men ellers velkommen til min nye blog.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min egen blog og mit nye scoop