Mér lak til fødderne

280409 Dagens outfit

faux bukser h&m, top D&G, læderblazer nué, sandaler BDK, vielsesring
Dagen i dag begyndte overskyet og man kunne se at der havde været regn om natten. Det var da også tiltrængt for haveplanterne, men der faldt nok ikke nok til at det battede. Men luften var i det mindste renset ud.

Normalt er jeg ikke tilhænger af læderlooket fra top til tå, men i dette tilfælde synes jeg det faldt ret godt ud. For første gang kunne jeg mærke at det var en anelse for varmt at have mine faux læderbukser på udenfor, men ville jeg ikke også det hvis det var ægte læder? Men jeg er stadig rigtigt glade for dem, for de sidder godt på mig og jeg synes de har en fin finish uden at se plastic agtigt ud.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mér lak til fødderne