Acne Estrada High

Eurowoman Magazine May Edition

Mit Eurowoman blad dumpede ind i postkassen igår og jeg har selvfølgelig allerede bladet det igennem. Jeg skal lige nærlæse de forskellige artikler og inspirationsbilleder. Bla. noterede jeg at mine sorte gladiator sandaler fra Zara er vist i bladet og at Leopard igen bliver hot hot hot. Så jeg kom i tanke om en skjortebluse fra h&m som er i leopard print købt for mindst 6-7 år siden, den har jeg sjov nok aldrig skillet mig af med. Leopardprint dukker op som en korkprop i modebilledet. Jeg har for nylig købt et par tørklæder og et bælte med leopard print, så det er fedt at være på forkant der. Leopard print er flot men man skal passe på ikke at overdrive. I det hele taget bliver dyreprint et hit denne sommer. Så hvis man i forvejen har noget med dyreprint så er det bare med at tage det i brug. Jeg selv er igen forelsket i min d&g net zebra top, som jeg ikke har brugt i lang tid.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Estrada High