Light

Colors

blå top med blonde femilet, ruskindvest 2.hand, jeans model eden miss sixty, støvler blend, halstørklæde nué, læderjakke nué
Inspiration fra igår. Jeg har tilfældigt sat toppen, ruskindsvesten og de hvide bukser sammen fordi jeg fandt alle tre dele 2.hand igår. Jeg havde det på med det samme, da jeg skulle forbi mine forældre til middag. Ruskindsvesten var desuden en del af et 2 del sæt med nederdel. Jeg fandt også en lang netbluse med bokserryg. Alle tingene til super fine priser – feks. top og bukser ialt 40,-

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light