Playing with the new layer skirt

blondebluse 2.hand, nederdel h&m, bikerjakke asos, elfenbensfarvet stilet pura lopez

Jeg har mine forældre og bror på besøg i dag. Det er så hyggeligt at have dem på besøg fordi vi slapper så meget af når de er her. Min søn holder rigtigt meget af deres selskab og onkel er til de vilde lege. Min mor er allerede i fuld gang med at lave paneret svinekoteletter med pommes frites og salat til. Så maden det har hun også tænkt på, ikke dårligt. Så jeg har bl.a. brugt dagen med at tage billeder af tøj og sko som jeg har sat til salg i TS.

Jeg måtte vise hende min nye indkøbte nederdel og høre hendes mening. Hun synes den er fin og at den blonde 2.hand bluse jeg købte for ikke så længe siden ville passe fint til. Blusen er elfensbensfarvet og blonderne på blusen er meget delikate. Knapperne er perlemorscoatet.Man kan vælge at knappe blonden helt op til halsen eller lade den stå lidt åben. Den har kostet 30,- Jeg matchede mine elfensbensfarvet stiletter til. Dem købte jeg sidste forår og man går overraskende godt i dem tiltrods for hælens højde, så dem brugte jeg meget i foråret både til nederdel og bukser.

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy: the studded blazer