New Item - 2. Hand Grey Jacket

Another New 2.hand Jacket – Linen Boyfriend Jacket


Denne hørjakke kom også med hjem fra genbrugsbutikken igår. Jeg har gået og luret mig på en hørjakke fra Monki i foråret, men har prioriteret den fra, da der var så meget andet lækkert. Så jeg var ret glad da jeg så denne her jakke hænge på bøjlen i genbrugsen til blot 20,- Den er i 100% hør og som hør er i kvalitet, har det et krøllet udtryk. Jeg kan godt lide det afslappede udtryk blazeren har. Jeg synes kvaliteten hør hører sommeren til med det casual udtryk og i farve.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Item - 2. Hand Grey Jacket