Birthday Party

kjole med nitter h&m trend, sandaler hm divided

Jeg havde mine søde veninder på besøg i lørdags for at fejre min fødselsdag. Vi blev ret mange, da der efterhånden er kommet en del børn i venindekredsen og det er bare skønt med alle de vildbasser. Der blev serveret hjemmelavet fødselsdagsboller og speltboller med tilbehør spegepølse, paté, ost, marmelade. Jeg havde lavet en lagkage med jordbær/blåbær som blev serveret efterfølgende. Vi begyndte med at sidde udenfor på terrassen, men solen kl. 14 er bare alt for stærkt på det tidspunkt. Så det blev for varmt at sidde udenfor så vi sad indenfor i skyggen.
Senere på aftenen blev der serveret buritos, tacos med fajita og oksekød.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Birthday Cake