Birthday Party

Christenings


I går var hele familien til barnedåb fra kl. 9 i sognets kirke. Det var til min søns “kærestes” lillebror som skulle døbes. Barnet fik navnet Theis. Jeg havde denne kjole på fra Gentlemens takes polaroid og med en lille kort beige/guld jakke fra Chloé på over kjolen. Kjolen er en lidt ældre sag, som jeg fik købt fordi ekspedienten anbefalede mig den og da den kom på synes jeg den var en drøm. Den er super let og dejlig at have på i varmen også har den skjulte lommer, som jeg elsker. Bæltet er købt samme dag og sted og er fra Octopusy. Min taske var min lille LV porchette. Efter kirken blev der serveret den lækreste brunch på en restaurant. Herefter fortsatte selskabet hjem til de stolte forældrepar til en kaffe, te, vand, frugt og en kæmpe marcipan horn. En dejlig dag hvor vi alle var godt trætte da vi kom hjem.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Party