Running Time

Denimshorts and fringe in Ree Park

Ree Park

top soak in luxury, skjorte filippa k, shorts diy rockey jeans, gladiator bianco, taske topshop

Jeg havde dette outfit på i går, da vi var i Ree Park. En flot park med rigtige mange fine dyr. Man kan gå i abeparken blandt Lemuraberne, ligesom man kan i Knuthenborg safaripark. Der var en del mennesker i går, vejret var da også perfekt til sådanne en udendørs tur. Vi spiste på cafeén, men jeg vil næsten anbefale at man selv tager en picnic kurv med. Der er lokaliteter til at man selv kan medbringe mad og drikke. Vi så et fantastisk fugleshow med mange dygtige fugle, bla. ørnen og en amerikansk havørn. Fantastisk at se disse fugle performe. For børnene var der desuden legeplads, en kæmpe hoppeborg m.m. Min søn fik også en tur på en af kamelerne. Vi var også ude og sejle i kano i en af søerne. Det er et sted jeg ihverftfald vil anbefale fordi stedet var flot lavet og dyrene så sunde ud. Nedenfor et lille udsnit af nogen af de dyr vi så.

Ree park animal

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running Time