Ooops I did it again...

I am still thinking about the shoes…

foto: Bianco.com
Jeg har lavet lidt research da jeg stadig leder efter den perfekte stilet enten med plateau eller en wedge udgave, da jeg endnu ikke har besluttet mig 100% mht. stiletten LIVID fra Topshop. Den er stadig hot hot hot, men også damn tall, hvilket er et big minus da jeg ikke kan bruge dem i hverdagen … og hverdage dem er der altså flest af i livet.
Så jeg tænker så det knager. Jeg synes disse her tre sko fra Bianco ser skønne ud. Især de øverste ligner unægtelig meget om mine gladiator sandaler også fra Bianco, som jeg er meget glad for. Disse er bare i wedge udgave og til en pris kr. 550,- som jo er til at komme i nærheden af. De andre to er også rimelig i priserne. Hvis penge ikke var et issue, ville jeg have dem alle sammen 🙂
Hvilken en synes I bedst om?
Måske har I andre gode bud?

5 Kommentarer

 • Anonymous

  dem i midten !!! har dem zelv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er også flotte og har været ret populære./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Chau.Jeg er fuldstændig vild med de midterste sko. Ved du hvor man kan købe dem? Og hvor høj hælen er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Anonym,De er fra Bianco, men det er sidste års kollektion. Så du skal være heldig at finde dem på en hylde, men ellers prøv i TS.Held og lykke!/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ved du hvor man kan finde noget lignende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ooops I did it again...