Denimshorts and fringe in Ree Park

Shopping in Aarhus

Downtown Århus

boyfriend blazer topshop, shorts 2.hand, bælte closed, gladiator bianco, guldur pilgrim

I dag har manden og jeg været i Århus by alene uden lillemanden. Han ville meget hellere være hjemme med bedstefar fordi han synes det er såååå kedeligt at være på shoppetur med mor og far. Ja, han har prøvede at være i byen med os og det er jo ikke så spændende for en lille fyr at gå i butikker. Så vi besluttede at tage cyklen ind til Århus istedet for bilen, så fik vi jo også motion samtidigt med ikke at skulle bokse med at finde en p-plads til bilen. Vi fik sushi og kinesisk mad på café Dragon undervejs på vores osetur. Jeg så et par søde Marc Jacobs stiletter med sylespids hæl i coral med stjerner til 1000,- (2400,-) i Junk de Luxe. Jeg tog dem ikke da jeg i forvejen har en del stiletter og fordi jeg gerne vil spare lidt til vores Berlin tur. Billedet ovenover er taget i butik Axel, som vi synes er Århus lækreste tøjbutik til mænd. Min mand fandt da også et par fede bukser til halv pris her. Han fik igen klassiske ting til supergode priser, bla. en Henri Lloyds vest til 300,- før 2000,- hos Harder og en dynejakke også til 300,- før 2600,- hos Junk de Luxe. Han er bare god til at spotte de rigtige ting. Jeg fik da også et par poser med hjem, som jeg vil vise ved lejlighed. Det er min pose med indhold fra Magasin.

Jeg synes mine outfit billeder er ret kedelige og ensformig pga. min tanke om at pakke let.
Hvad har jeg så med på min ferie? Idéen var at pakke så tøjet kan kombineres på kryds og tværs. Det blev til følgende:
boyfriend blazer
læderjakke
2 t-shirts (enkel sort og en med print)
1 blonde hvid top
1 blonde sort langærmet
1 paillet vest
1 blå skjorte
1 sort skjorte
1 victoriansk skjorte (samt en Chloé sike skjorte fordi min svigermor er den bedste til at vaske delikat silke at den kom med)
1 par støvler med nitter
1 par sorte sandaler
1 par badesandaler (gået i stykker)
1 par klar plastballerina
1 sort enkel tube nederdel
1 korte shorts
1 halvkort shorts
2 par jeans
1 par sorte jeans
2 bælter (et bredt og et smalt)
løbetøj incl. sportsbh
1 sort stroptop
2 sportssokker
4 sokker
1 regn trenchcoat
2 halskæder
2 par øreringe
div. undertøj
badedragt
1 denimvest
1 grovmasket striktrøje
1 ruskindstaske med frynser

Har du et favorit tøj som altid skal med på ferien?

2 Kommentarer

  • Jeg har faktisk lige været i Berlin med kæresten. Min kuffert var som altid fyldt med tøj og sko. Da jeg så efter vi kom hjem gennemgik feiebillederne med min veninde, bemærkede hun at jeg på næsten hvert billede havde den samme trøje, de samme par jeans og gæt – de samme par sko på. I virkeligheden gør man rejsen altid lidt mere kompliceret for sig selv end den i virkeligheden er. Mit råd er at tage komfort tøj, der kan bruges til både dag og aftentimerene. Men et musthave: sko man kan bare går og går i. PS: Hvis I skal besøge Berlin, så anbefaler jeg at I kigger forbi Kreuzberg. Det er simpelthen et vidunderlig sted med god billig mad i massevis.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet 🙂 jeg synes det er svært at vælge hvad man absolut skal have med. Men du har ret i at man mange gange ender med bare at have det samme tøj på og især skoene. Det vigtigste er at man har det behageligt i tøjet og at man kan gå langt i det.Tak for tip mht. Kreuzberg, det må jeg huske 😉 manden og jeg elsker jo god mad og at det så er billig er jo bare en bonus./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denimshorts and fringe in Ree Park