The Vikings

Treasure Box

silver bracelets

Min svigermor var oppe på loftet i går for at hente flere kasser med legetøj ned til min søn og i samme lejlighed fandt hun to opbevaringsbokse med div. smykker som brocher, ringe, armbånd … som jeg bare kunne tage hvad jeg ville have. Jeg følte mig som et lille barn som skulle åbne Aladdins hule. Det var meget spændende og jeg fandt 3 ting jeg ville have. Jeg fik disse fine sølvarmbånd hvor 2 af dem er forgyldet. Det var det første smykke min svigermor fik af min svigerfar dengang. Armbåndene er fra 1972 og købt i en fashionabel smykkebutik. Derudover fandt jeg 2 perlemorshalskæder i ægte perler, som jeg vil kombinere med de øvrige perlemorshalskæder jeg har og skabe et overflod af halskæder som Chanel var så berømt for. Det passer jo super fint med trenden og at der snart kommer en film om Chanel´s liv. Så mon ikke der også allerede nu er ved at ske en revival for halskæder? Jeg har ihvertfald spottet en del modemagasiner som har det med i deres editorials. Juhuuu….siger jeg bare og tak kære svigermor.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Vikings