Cannotwait

Lovely Maja…


…got two nice jackets.
Min veninde Maja og jeg var som sagt ude og ose i genbrugen i går. Hun er lidt fascineret over alle mine gode genbrugsfund til ingen penge og synes aldrig hun finder noget selv i butikkerne. Det skulle der så laves om på, så vi besluttede at tage afsted på skattejagt. Min opgave var at finde ting til hende som jeg synes var lækre til hende, så jeg gik og tog bøjler ned fra stangen og agerede igen personal shopper for hende. Hun gik derfra med en kæmpe pose med lækre ting. Jeg fandt bla. denne lækre hvide jakke til hende til 17,50. Den minder mig om en Zara har lavet. Den har markeret skuldre og stoffet er med struktur så den holder faconen. Skuldrene er virkelig nice og jakken klær hende virkelig godt. Maja er slet ikke til de nye store spidse markeret skuldre som vi ser overalt. Denne jakke har tilpas markeret skuldre og i en lækker kvalitet, så denne er perfekt til hende. Iøvrigt leopardtoppen til 10,- fandt jeg til hende. Dyreprint i leopard og zebra kommer vi til at se en del til her til efteråret og sommer, så den var der ingen tvivl om for mit vedkommende. Maja var lidt skeptisk, men som hun sagde, det er jo mig som har styr på det dersens modestuff… 😀 Hun syntes nu selv den var ret cool til den hvide blazer da den kom på… you rock girl!
Jakken på billedet nr. 2 fandt jeg også til hende. Den har det perfekte boyfriend look og stoffet, åhhh.. stoffet har bare så lækker en farve og struktur at jeg selv gerne ville hapse den. Foret på jakken er ikke mindre en skøn, da der er små fodboldspiller på det. Pris 15,-
Det er ikke det eneste hun fik med. More to come…

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannotwait