The Graphic Vintage Dress

See what arrived today…

… my Rodarte’ish knit from H&M.
Så kom den med posten sammen med en enkel grå t-shirt.
Det er en billig måde at få lidt Rodarte inspireret strik i garderoben og den har da også været vældig populær og udsolgt et stykke tid på deres online shop. Den er som forventet ret fin i strikken og ultralet. Jeg mangler stadig at få en del fra min bestilling, som først ankommer midt september.
Har I selv modtaget noget lækkert med posten?

3 Kommentarer

  • Åh, ja, den meget omtalte strik. Jeg fik hentet min pakke fra London i dag, som du jo så. :o)Håber du overlever uden net – var det ikke fra i morgen? :o(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det var fra imorgen at jeg ikke længere har net tilgang hjemme. Men jeg fik blot for en time en god nyhed fra manden at han havde fundet en løsning. Så jeg er meget spændt på at se imorgen om det virker :-)Krydser fingre for at det gør./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krydser fingre! Ingen netadgang hjemmefra ville jeg ikke være tilfreds med! Yikes.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Graphic Vintage Dress