Hvor blev krokodillen af?

Basic and Casual


rød t-shirt fra murphy and nye, ternet skjorte 2.hand, sort blazer fra hm, jeans martha fra topshop, plateau skindstøvler zara, spejlsmykkke stina goya.

Et glemt outfit som jeg har haft på indenfor de sidste 14 dage, som jeg ikke har vist. Det er bare et hverdagsoutfit med jeans og t-shirt. Sådanne kan jeg nu bedst lide det. Basic and casual. Jeg har taget min ternet skjorte udover for at bedre kunne holde varmen for jeg er en frossenpind. Tidligere brugte jeg altid cardigan til at have udover kjoler og t-shirt, men jeg har fundet ud af at min garderobe efterhånden er tømt ud med cardigan. Jeg har altid elsket cardigans fordi de er så enkle og nemme at have på. Men jeg har efterhånden fået udbygget min egen samling af små jakker, at det ofte er dem jeg ender med at tage på hvor jeg tidligere brugte cardigan. Det skal altså siges at min garderobe ikke fuldstændig er støvsuget for cardigans, der ryger bare ikke så mange ind i garderoben som tidligere. En anden ting jeg bruger udover t-shirts er ofte skjorter som her, som jeg synes fungerer på samme måde, bare lidt mere rå og casual i udtrykket end en lille jakke.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor blev krokodillen af?