Red Splash

Divided Exclusive kjole

I dag har jeg været i indre København, nærmere Bredgade, da jeg skulle til møde derinde. Mødet sluttede tidligere end jeg havde regnet med så jeg havde lige tid til at ose i byen.
Det var dog kun en lille tur, som indbefattede Magasin, HM og et smut forbi en bekendt som har butik på Amagertorv.
Jeg fandt denne kjole fra Divided Exclusive i HM på Amagertorv. Jeg kunne ikke rigtigt beslutte mig for den da jeg prøvede den, men jeg kunne heller ikke bare lade den hænge.
Der er noget helt anderledes med den med de markerede hofter og de vatterede skuldre. Det var den sidste og i min størrelse tilbage, så jeg måtte hapse den med hjem til overvejelse. Jeg har tænkt mig at style den med et bredt bælte evt. med nitter, min lille korte læderjakke med similisten på skuldrene og evt. et par boots.
Hvad mener I om den?

Jeg mindes ikke at jeg har set den i deres kampagne. Er der nogen som har købt den?

4 Kommentarer

 • Næhhhh hvor er den FIN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den er meget sød, så jeg kan ikke rigtigt beslutte mig for den om det er en keep or not. Ved ikke om jeg skal bruge penge på endnu en kjole, nu efteråret og vinteren er på vej. Det er jo så mange andre fristelser 🙂 Leder stadig efter de rigtige støvler.Har du set kjolen i deres kampagne? kunne nemlig godt tænke mig at se hvordan de har stylet kjolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh la la ;-DDen klæder dig rigtig godt, har faktisk også bestilt den, men ved ikke om jeg fortryder inden levering. Som du siger er der jo så mange andre ting man kan bruge penge på… Hvad størrelse tog du, er den stor/lille i str.? Er altid i tvivl med de der divided størrelser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 (fniser)Hvis du fortryder så har du jo 14 dages returret. Jeg glæder mig til at du viser os den, når du har den på 🙂 Jeg synes den er meget almindelig i størrelsen denne her, jeg bruger normalt str. 38 i deres kjoler og det er denne også. Men det er rigtigt at divided størrelser kan være små i det, dog oplevede jeg det omvendte med deres chanel´ish boucle jakke, for den var stor i størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Splash