Safety first

Hvor blev krokodillen af?

Jeg modtog i går en pakke fra Topshop, nej det var nærmere et plastomslag. Inde i det lå der bare en følgeseddel, returblanket og et ark med klistermærker med Christopher Kanes tøj. Men hvor blev krokodille kjolen af, som jeg bestilte i sidste uge? Jeg kiggede endda igen i den lille pose for tænk hvis den kunne gemme sig i sådanne en lille pose. Men nej, den var god nok, der var ingen krokodille med… ej, altså! På følgeseddelen kan jeg så læse at den er out of stock, men hvordan kan den være det, når jeg har kunnet lægge den i min visuelle kurv??! Træls, så nu har jeg betalt porto fra England til Danmark kun for at få et ark klistermærker jeg godt kunne leve foruden.

Er der nogen af Jer, som har oplevet det?
Nå, men jeg gik ind i Topshop i dag for at se om krokodillekjolen stadig var på og det er den i min størrelse. Så jeg har netop nu fluks lagt en i min indkøbskurv…. hmmmm… nu håber jeg sandelig den rigtige krokodille kommer og ikke en gang klistermærker med krokodiller.

2 Kommentarer

  • Nej hvor strengt!! Jeg har prøvet præcist det samme fra H&M. Er du gal jeg blev skuffet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det var enormt irriterende at de ikke havde gjort sig den ulejlighed lige at informere mig om at den ikke var på lager på email. At de kan finde på at sende et ark klistermærker med porto fra england hertil som jeg skal betale!Spild af penge synes jeg og også for deres administration./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Safety first