Basic and Casual

Red Splash


Uf…det var koldt i dag tiltrods for at solen var fremme i morges. Min søn og jeg cyklede hen til børnehaven og han havde fået sin nye fleece fra Polarn og Pyret på, for da vi stod hjemme i gården sol og læ, så var det ret lunt. Men da vi kom afsted så sagde han at han frøs. Så var det godt jeg var forudsigende og havde taget hans vinterfrakke med i posen med de forede gummistøvler. Så jakken kom fluks op af posen og han fik det meget bedre. Da vi nåede børnehaven sagde han at han frøs på hænderne og de var altså også kolde, er det allerede tid til handsker??

I dag har jeg haft en denimskjorte fra mærket Levi´s på og den har været min mands. Biker læderjakke fra Zara. Skinny sorte jeans fra Topshop, dem har jeg været rigtige glade for. Jeg har efterhånden 4 stk sorte jeans fra Topshop i samlingen og køber dem ofte når de er på udsalg. Pasformen passer mig også er de i stræk så det føles nærmest som at have gemasher på. Støvlerne er fra Notabene, nærmere introduktion behøves vist ikke. Den røde minktaske, som jeg har overskrævs er fra MunthePlusSimonsen. Det er faktisk en bæltetaske, men efter at have set en artikel i det nye Eurowoman, hvor jeg så en pige med en lignende taske overskrævs, så blev jeg inspireret. Jeg havde faktisk helt glemt denne smukke lille taske så det var som at se en gammel ven igen. Og det fungerer rigtigt godt, nu kan jeg have alle mine daglige småting heri, som mobil, pung, nøglepung og usb-nøgle i, så de ikke ligger og roder nederst i tasken.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic and Casual