The white boyfriend blazer

Jeg har min stribede t-shirt på som helt klart har været en af sommerens favorit t-shirt. De sorte jeans er fra Topshop og et must i min garderobe. Jeg har 3 par derfra, hvoraf to af dem er købt på udsalg. Når jeg spotter et par sorte jeans på udsalg så kan jeg ikke lade være med at købe dem, fordi de aldrig går af mode. Sorte jeans har desværre med at falme ved gentagne vask, selv med vaskemiddel til sort tøj, så nu håber jeg at jeg er garderet lidt ud i fremtiden. Gladiator stiletter er fra Zara, mobilpung med roser er fra Nué.
Den hvide boyfriend blazer er helt klart en af sommerens scoop og er second hand.
De 5 sølvarmbånd har jeg fået af min kære svigermor her i sommeren. Nogle hun havde fået af min svigerfar for 35 år siden 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want to dress like her