Min "coming to America" rulamsfrakke

Dagens accessorie shopping

foto: hm.com & Emsedge

Jeg fik bl.a. disse fine brocher med hjem fra hm og kom til at tænke på ovenstående billede fra hm magazine, hvor de havde sat brocher på en almindelig sort t-shirt og vupti blev det en spændende sort t-shirt. Jeg husker også et indlæg som Trine havde lavet med et par brocher fra hm. Jeg kunne ikke huske præcis hvilke brocher hun havde købt, men fandt hendes indlæg da jeg kom hjem. Det viser sig at være præcis de samme brocher.
Svenske Emma har dem også og har sat dem på en cowboyjakke og det ser jo super fint ud.

En fin og enkel måde at få sat lidt fokus på skuldre, som er meget oppe for tiden.
De koster 70 kr og kan købes her.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "coming to America" rulamsfrakke