Kate with the leopard bag

I love my Mickey


Jeg havde min nye t-shirt med Mickey fra genbrugen i går sammen med mine nye velour leggings fra hm. Tubenederdel fra Att., Bikerjakke fra Zara og støvler fra Notabene.
Jeg er rigtig glad for Mickey Mouse t-shirten og fantastisk at jeg lige fandt den i genbrugen i går efter at have lavet et indlæg med lækre billeder med t-shirts med ham på. Hvor belejligt 🙂 Velour leggings viser sige at være lige så dejlige at have på som de er bløde. Jeg kan især godt lide det “krøllet” udseende de har. Jeg synes ikke at billederne viser farvespillet i velouren særlig godt, da billederne i dag desværre ikke blev så gode, men jeg håber I kan forstå hvad jeg mener 🙂 I det hele taget et dejligt behageligt outfit.
Jeg havde et kort møde i København i dag ved frokosttid og efter mødet osede jeg et par timer i byen. Jeg var forbi Notabene, Brints sko og hm på Amagertorv. I Notabene fandt jeg de mest lækre bikerstøvler med 2 spænder fra Noma i vintage læder…hmm…another new cravings. Jeg søger jo et par halvhøje flade bikerstøvler med spænder og dem jeg så fra Notabene kunne i hvertfald godt være et dejlig must-have hvis ikke de var så dyre. De var godt nok lækre så difinitely a new craving. Jeg har desværre ikke noget billede af dem.

Jeg fik selvfølgelig shoppet lidt fra byen som jeg vil vise senere, da jeg ikke har nogen billeder af det jeg fik købt. Billeder fortæller jo meget mere end ord.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate with the leopard bag