Min Sherlock Holmes kappe

My new vintage fur

Jeg fandt også denne lækre pels i genbrugen idag. Jeg elsker farve kombinationen og især den helt cremehvide nuancer blandet med det sorte kan jeg særdeles godt lide. De giver et godt modspil til hinanden. De havde også en anden pelsfrakke som var syet i patchwork hvor der var ruskindremme ved ærmer og ved kraven. Den var også virkelig nice.. Jeg stod virkelig med begge og ikke kunne beslutte mig, men valgte denne her efter at have prøvet begge mindst 5 gange. Og som damen dernede sagde, så var denne her mere rå iforhold til den anden og passede mere til mig 🙂

Så det blev denne her. De havde også en lækker leojakke, men desværre var den i str. XXL.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Sherlock Holmes kappe