Frynsetop

Watch out for Jimmy Choo

Jeg har lige været forbi hm.com og kigge lidt på kollektionen af Jimmy Choo. Og jeg må sige at det er en lækker kollektion de har fået stykket sammen der. Jeg kan finde flere items jeg kunne tænke mig…suk… også i hos mændene er det heller ikke værst. Jeg tænker faktisk at købe mandens julegave nu, når jeg ser de lækre billeder af div. herretasker og sko. Jeg er så heldig at kunne komme med Eurowomans arrangement som bliver afholdt d. 13. november, dagen inden hvor de lancerer kollektionen i butikkerne. Jeg glæder mig vildt meget at kunne få lov til at gramse på tingene IRL.

Tag selv et kik her. Men pas på for man bliver fristet 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frynsetop