Friday wearing my Jimmy Choo´es

Close-up fra fredagens outfit

Jeg er ret glad for mine nye Jimmy Choo sko for hm. De er gode at gå i og god afveksling for fødderne 🙂 De var de eneste sko jeg gik efter i Jimmy Choo kollektionen og jeg kan slet ikke forstå at de er de eneste model i kollektionen som ikke er udsolgt. De kan fås her. Jeg så lige at Rumi fra Fashiontoast også har fået et par og det gør det jo ikke mindre bedre af 🙂
Og de kan fås til minus 25% hvis du bruger rabatkoden jeg har lavet et indlæg om tidligere 🙂

2 Kommentarer

  • Anonymous

    Den kode du har skrevet er vist udløbet… Øv!Eller kan du hjælpe mig med en der virker? 🙂 Tusind tak! Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine,Jeg her netop prøvet med koden jeg har lavet indlægget i og den virker stadig for mig. Den giver 25%./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday wearing my Jimmy Choo´es