Dette havde jeg på til navnefesten i går

Wearing suede with pin stripes on my way home

grå blazer med striber second hand, sort t-shirt FilippaK, ruskindsnederdel fra Divided Exclusive hm, strømper Wolford, ruskindstøvler Zara, guldur Pilgrim, armbånd hm
Jeg har haft dette på idag til hjemturen fra Århus. Vi valgte at tage toget hjem i og med vi blev kørt til Århus i fredags af min svigerfar. Så vi fik da sparet på benzinen og broafgiften på det. Vi var lige forbi huset og lande og komme af med bagagen før vi tog videre ind til mine forældre til en dejlig overraskelse. Min mor havde lavet min mands yndlingsspise, så det var jo en fantastisk luksus. Min søn fik hjemmlavet nudelsuppe med svinemørbrad og peanut til. Så han spiste to portioner.

Det har været en dejlig weekend med masser af familie komsammen og god mad. Luksus mad vil jeg sige, min svigermor havde bestilt en stor kalvefilet hos slagteren som kom i grillen og vi fik flødekartofler, brocooli, rosenkål, ribsgelé til. Mums. Til dessert var der 3 kager (hjemmelavet cheesecake, tiramisu og chokoladekage) og 4 oste med syltede blommer, druer, valnødde marmelade. Jeg har bare spist alt for meget de sidste par dage af kage og sødt. De sidste 3 dage har vi bare ædt kage i spandevis… Jeg tror lige jeg tager en slapper nu i denne uge.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette havde jeg på til navnefesten i går