min nye læderjakke

another warm thing for me – topshop knitted sequin cardigan

Jeg fik denne cardigan fra Topshop i julegave. Den er dejlig blød og der er sat en masse pailletter og perler på den. Den er super smuk synes jeg og lige mig med pailletterne 🙂 også er håndstrikket. Jeg har fået bonen i tilfælde af hvis den skal byttes eller ved reklamation, den har ikke været billig. Jeg har ikke besluttet mig for den helt endnu, selvom jeg synes den er super fin. Tænker at få den byttet og bruge pengene på udsalget i den kommende måned 😉
Hvad synes du om den? Er det en keeper eller en no-go?


foto: topshop

6 Kommentarer

 • Klart en keeper vil jeg sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da en keeper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! 🙂
  Sikke en fed cardigan, hvad har den kostet, hvis jeg må spørge? Tihi.

  //Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak skal du have. Jeg mener den kostet 699,- men det er længe siden jeg købte den 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi

  EEjj, hvor er du bare heldig!!!
  Jeg har ledt efer denne cardigan i 100 år, dog uden held :((
  Vil du evt. sælge den til mig?

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har den desværre ikke længere. Men ellers ville jeg gerne sælge den til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min nye læderjakke