En gave til at holde mig varm

Endnu en bluse med striber (og puf)

Jeg fandt denne søde bluse lige før jul i hm. Jeg er jo ret glad for de ting, jeg har med striber og det tror jeg også jeg bliver med denne bluse. Den er i stræk jersey, en god lang længde også har den pufærmer. Det hele synes jeg er en fin mix og prisen den var også fin – 80,-

Jeg købte to af dem, da den ene skulle bruges som en del af en julegave. Min veninde fik denne her og en neglelak. Hun blev især meget glad for denne bluse.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gave til at holde mig varm