Endnu en bluse med striber (og puf)

random outfit with chains

Et af mine outfits hjemme inden vi skal afsted på juleferie. Det sidste billede er et fjollebillede 🙂
Jeg har mine elskede velour baggybukser på, som er et af mine favorit hjemme hyggebukser. De er fra hm og har mindst 5 år på bagen, og selvom de er blevet vasket utallige gange, er de som nye. Jeg spottede dem første gang da min mands kusine havde dem og jeg måtte bare eje dem og det lykkedes mig at finde et par lige i min størrelse. Sjovt, at jeg skal kan huske det efter så mange år.
Den grå kjole, som jeg har brugt som tunica er fra hm trend og købt for ca. 2 uger siden. Den kunne også fås i sort, men jeg synes den mørkegrå var flottest på denne model. Gråt slangeskindsbælte fra Kirsten Schjønning og badesandaler fra Havianas.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en bluse med striber (og puf)