experimental

Casual Sunday


Igår var vi inviterede til 2 arrangementer og få at nå begge besluttede vi at gøre således. Det ene arrangement var et vennearrangement med boller og kage. Det andet var min søns bedste venindes fødselsdagsfest. Så vi besluttede at aflevere ham hos hans veninde og selv køre til vennearrangementet og senere hen støde til den anden fest til middag. Det gik perfekt – vi fik hygget os med vennerne uden sønnike og ved 18 tiden kørte vi fra dem for at party crashe børnefødselsdagen 🙂 To vidt forskellige fester – støjniveauet var helt anderledes også.
Og lige da bilen skulle parkeres ringede min mor og inviterede til frokost dagen efter – altså i dag. Dejlig opkald, så vi startede dagen med at sove længe og køre ud til dem direkte til …ja brunch.

Jeg har dette på i dag:
buksedragt fra hm, vest fra Gant, cowboyjakke fra Lee secondhand, hvide broques fra Topshop, halskæde fra hm, armbånd med blodsten (gave fra mor)

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

experimental