feeling warm

MY NEW FAUX FUR


En sød læser havde skrevet til mig vedr. min søgen efter denne Zara frakke i leoprint. Så i dag har jeg været i København for at hente den. Der var kun denne tilbage i str. S og den passer mig…juhuuu…
Jeg har ikke set et leoprint i denne version, som er lysere end de andre leoprint jeg har set. Det får mig til at på en sneleopard. Jeg tror vi bliver gode “venner” sneleoparden og jeg – længden er ligesom jeg vil have den. Me likey very much…

4 Kommentarer

 • Hej Chau,Hvor er den bare fin til dig – sneleoparden :o) Tillykke med den.Har selv kig på en på Ebay, men er lidt i tvivl om hvordan den er i størrelsen. Fx har jeg M i Zaras skindjakker og rulamsjakken var også for stram i S. Hvis det ikke er for meget besvær vil du så måle den over brystet for mig og bagpå ryggen?Tusind tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,Jeg synes også at Zara størrelser svinger meget.Jeg har 2 skindjakker og denne frakke fra dem og de er alle i 3 forskellige størrelser."sneleoparden" måler 40cm over skulderne og målt fortil på brystet er den ca. 46cm. Den er i str. S.Min ene skindjakke som har skind som nubuck er i str. S.Rulamsjakken jeg har købt er i str. L og som du siger ret stram i det.Så har jeg købt en anden læderjakke jeg ikke har fået vist endnu ;-)… den er i str. M.Håber det kan hjælpe dig i din jagt. Er det sådanne en "sneleopard" du er ude efter?/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den er så flot! Hvor meget kostede den?Men den er vel alligevel umulig at få fat i nu..suk.Men tillykke med det fine køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg synes også den er rigtig fin. Jeg fandt den i Zara i København og det var den sidste. Men prøv at ringe til Zara i Fields og høre om de ikke skulle have nogen tilbage. Jeg købte den på udsalg og mener det var 559,- for den.God jagt!/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

feeling warm