sweat pants vero moda

pyjamas and high heels in winterland

foto: styleintuition

Det har igen faldet rigtigt meget sne natten til i dag og jeg er bare praktisk klædt i sådanne noget vejr. Og det er ensbetydende med at det i dag har været med min Columbia vinterstøvler, H2O hvide skijakke, super skinny jeans fra Topshop, langærmet t-shirt, en sort v-hals cashmeretrøje og lange cashmere strømper. Jeg er meget imponeret over Carrie i mange tilfælde, men her har hun taget de høje hvide støvler på og samtidig løbe tilmed i tynde pyjamasbukser i et vejr som minder om det vi har pt . Men hvad gør man ikke for en ensom veninde nytårsaften? Jeg nåede desværre ikke at tage et outfit billede i dag da vi har haft tralvt med at skovle sne på fortovet og komme afsted til mine forældre til wonton suppe. Efter følgende tog sønnike og jeg metroen for at komme til Christianshavn da vi skulle besøge en veninde, som skal føde indenfor 2 uger. Men metroen kørte ikke længere end til Frederiksberg pga. sneen, hvilket jeg ikke kan forstå da resten er turen skulle foregå under jorden, og der kan sneen jo ikke falde på skinnerne. MEGA træls!

Så jeg måtte ringe til manden og han var heldigvis i byen for at se det sidste slutspurt, som han så ikke nåede. Han hentede os og kørte os derhen og tog med på veninde besøg. Vi fik hyggede os med kaffe, lakridste og småkager. Hendes søn og min søn så tegnefilm med popcorn og æble. Det var hyggeligt og hendes mave er sååå flot!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sweat pants vero moda