Drømmer om...

sweat pants vero moda

Jeg var forbi centeret for at træne og på vejen hjem var jeg et smut forbi Vero Moda og HM. Farligt at træningscenteret ligger i samme center med butikkerne. I HM fandt jeg to par nylonstrømpebukser til blot kr. 10,- stykket. Bare basis strømper i hud og en 40 din sort strømpebuks. I Vero Moda købte jeg disse sweatpant. Jeg prøvede dem i sort og her blå meleret. Jeg havde virkelig svær ved at beslutte mig hvilket par, men valgte de blå meleret fordi jeg synes farven er mere spændende end den sikre sorte. I øvrigt synes jeg den blå meleret ser mere afslappet ud. De har sidelommer med kraftige lynlåse – jeg elsker lommer. Jeg valgte dem i M fordi jeg gerne vil have dem lidt baggy.
De hedder Sally sweat pants.
pt. bliver jeg draget af alt som hedder jersey. Det er hættebluser, sweatshirt og bukser jeg vil have!

I dag har jeg været i Frederiksberg svømmehal med sønnike mens manden var i træningscenteret. Det er dejligt at bruge tid sammen med ham alene. Det bedste er næsten saunaen, hvor vi startede så vi kunne blive gennemvarmet. Vi tog nemlig toget og metroen til Frederiksberg. Der var lige lidt længere at gå til svømmehallen end jeg lige havde regnet med.

Iaften har jeg mine forældre på besøg til en gang hjemmelavet sushi. Og vi har simpelthen spist og spist. Manden havde nemlig på vejen til Frederiksberg for at hente os, været forbi METRO og købe ind til sushi og i blandt 3 stk. king size kæmperejer som er på størrelse som en lille banan. Dem grillstegte han også lige et drys Læsø havsalt over. Mums!!!

2 Kommentarer

  • Hej Chau,De er rigtig fine til dig synes jeg, men det er klart jeg synes det – jeg købte dem selv i forgårs og valgte også de blå :o)Ville godt have haft dem i en grå, men det var der ikke. Jeg har også valgt M for et mere baggy look. De er superbehagelige at have på.Og så må jeg sige, at jeg får helt mundvand hver gang jeg læser om sushi og kæmpe rejer og alt muligt… mums!!God søndag – der er kommet mere sne – vildt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Hanne,Ja, jeg ville også gerne have haft dem i en lysere grå meleret, men det var der ikke som du selv skriver 🙂 men jeg synes egentlig denne blå farve er ret fin fordi den adskiller sig de andre farver men normalt ser i jersey. Sjovt at vi to har det med at købe de samme ting 😉 hvordan vil du style dem?Jeg tænker selv at ville have dem til sneakers når vejret bliver lidt varmere. Det er virkelig smukt med alt det sne udenfor. hi hi…vi elsker sushi og jeg kan spise det tit. Mine forældre elsker det også så for mig gør det ingen forskel at lave til os eller lave til dem når jeg alligvel er i gang. Det er dejligt at lave mad til folk som værdsætter det.Nu skal vi hjem til dig til Wonton suppe :-)glæder mig.god weekend, Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer om...