I did it again brought something with sequins

casual friday med lapper på jeans


Dagens outfit består af:
denim jeans med lapper fra hm trend. De er vildt behagelig at have på, ved ikke om det skyldes at jeg gik 2 str. op i størrelsen 🙂 anyway de er små i størrelsen. Jeg kunne godt være i en str. mindre, men jeg hader når tøj sidder for stramt. Det er livet bare for kort til 🙂
Grå sweat fra Gina Tricot. Den er med vid hals og raglan ærmer. Blusen er baggy i modellen og går længere ned bagtil end fortil. Den er skøn at have på. Det er den perfekte grå sweat i den rigtige kvalitet og det rigtige snit. Den bliver et hit kan jeg mærke.
Skoene er fra COS.
Pelsen er en second hand og i ulvepels.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I did it again brought something with sequins