Endnu et must-have item på min liste er hjemme

chinos Monki, Mickey t-shirt second hand, snakeskin sko Jimmy Choo for hm

Lørdagens outfit. Mine nye lyse chinos fra Monki, som jeg købte i fredags. De er lige sådanne nogle jeg har gået og ledt efter og som er en af mine must-haves for den kommende sæson. Lyse, tilpas baggy og med høj talje, så man kan hive dem ned 🙂 og prisen ja, den var også lige noget for mig for de kostede 25,-

3 Kommentarer

  • Hey,Det ligner dem jeg også købte på udsalg. Mine var dog lidt dyrere…de kostede 30 kr.! Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey A-M,dejligt at høre fra dig. Købte du dine i Monki? men 30,- er da også skinsygt billigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ^ja, dem købte jeg i Monki for et stykke tid siden. (Tror dog ikke det er de samme som dine, men de ligner meget).Skal dog lige have syet dem lidt op, selvom de jo nok skal bukkes op et par gange for det rette look. Nu må vi se, hvornår jeg finder min indre syerske frem igen! ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

details on leather