Sonia Rykiel striber

lavendelgrå

Jeg har helt glemt at vise Jer et af de sidste udsalgs scoop jeg fik mig i Vila. Jeg fik denne frakke, som jeg også har i sort for 50,- sat ned fra 800,- Vila havde for ca. 3 uger siden et tilbud som lød tag 2 ting for 100,- så jeg købte denne frakke og pailletjakken for 100,-
Farven kalder de lavendelgrå og kvalitet er kraftig uld. Jeg elsker at snittet på den er stort uden at jeg kommer til at svømme i den og uden at ærmerne bliver for lange. Den er også med ternet foer som den sorte og jeg tænker den vil være dejlig at have til foråret når det lunere vejr kommer og de lysere farver bliver taget i brug.

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sonia Rykiel striber