Casual Friday in pink and jeans

nyt læder til benene

transperant skjorte Filippa K, læderbukser hm trend, halssmykke hm trend, støvler Zara

For et par uger siden havde HM et clubtilbud som betød at man kunne vælge en valgfri vare og få 20% rabat. Det benyttede jeg mig af og det endte med disse læderbukser i 100% ægte blødt tynd læder. Da der var en syning som var gået op nederst i det ene bukseben fik jeg dem til 30% og det var det sidste par af dem. Jeg tror godt jeg selv lige kan fikse det med lidt fingerfærdighed. De er højtaljede og med lynlås forneden i begge ben.
Læderbukser har været et af must-have i garderoben i efteråret og vinteren. Og udfra hvad man har set i modeugen for vinter AW10, så vil læderbukser også et af tingene som vil gå igen, så det er en investering man har gjort sig hvis man har været så heldig eller forudsigende at have erhvervet et par.

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual Friday in pink and jeans