I miss color

on my way

Et hurtigt indlæg for jeg er på vej ud af døren til en veninde. Jeg har dette på, cashmere cardigan fra Zara, faux fur vest fra Zara, leggings med pailletter fra Trend hm, overknee støvler fra Asos.
Have a nice evening out there!

5 Kommentarer

 • Virkelig fed vest! Hvor meget gav du for den? Ved du evt. hvor man kan finde den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for din kommentar på min blog, jeg ville blive glad hvis du ville blive fast læser på min blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Amanda,Jeg mener jeg gav 99,- for vesten købt på udsalg. Et scoop for den kostede vist 459,- der var mange tilbage i Zara ude i Fields. Prøv at ringe derud og se om de har flere tilbage.hej Sille,Jeg kigger lige forbi din blog snarest, og jeg vil da også blive glad hvis du blev fast læser :-)/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice nice nice! Men du ved jo, at jeg er vild med de dér leggings! Fake fur vesten er dog også helt vild fantastisk, dén mangler jeg! God aften! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hi hi…vesten er også dejlig blød og varm i kulden. Jeg tror der kan være en chance at finde den i Zara i fields, da der var mange tilbage da jeg købte dem.Leggings er nok forlængst væk, det var det sidste par jeg så og lige i min str. juuubbiiii…til blot 100,- så det var et scoop./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I miss color