happy nice!

endnu en leo ting til mig

Æsken min mand kom hjem med i går indeholdt disse fine sneakers. De er en gave fra Bianco/Hummel, som jeg fik i forbindelse med deres annoncering af deres samarbejde, se mere her. Tusind tak til Bianco/Hummel. De er så fede!! Jeg stod mellem valget af sneakers med blonde og disse, men jeg er jo en sucker for leo print, så det endelig valg blev disse.
Og det har jeg ikke det mindste fortrudt.

3 Kommentarer

  • Uhh, jeg skal også have hentet mine! Snarest :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er de fine:) Fik du dem bare eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabine Yvonne,Ja, jeg har fået dem i forbindelse med et bloggerarrangement hvor de annoncerede deres samarbejde, så fik vi lov til at udvælge et par fra kollektionen. Det var helt tilbage i efteråret, så vi har ventet på dem :-)/Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

happy nice!