Chanel wishes - and questions

garden kjole ønskes

foto: karen fra wheredidyougetthis

Jeg vil så gerne prøve at hoppe i den røde rose kjole fra hm´s garden kollektionen. Men jeg har endnu ikke haft mulighed for at komme ind til hm på amagertorv for at se om der skulle hænge flere af denne kjole tilbage. Er der nogen som har været derinde og set om der er flere tilbage i str. 36 eller 38?

Og hvis du skulle falde over en i de nævnte størrelser, så køb den for mig 😉 lover der falder en gave med for ulejligheden.

8 Kommentarer

 • Jeg var inde i byen i går, og der var mange tilbage både i H&M amagertorv og den på købmagergade – så jeg tror ikke, at du skal være urolig :)Ciao'Emmahttp://fashion-affairs.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så også en masse i Købmagergade – skulle have vist i går at du søgte, så kunne jeg have købt den til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres kommentarer, så vil jeg se om jeg kan få en lejlighed til at komme derind efter arbejde.Godt at høre at der hænger en del tilbage, vil bare ikke tage ind til KBH og komme forgæves, hvis der allerede var totalt udsolgt./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er simpelthen så flot!er helt væk i den./isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du tager derind idag så prøve at kigge i den H&M der ligger ved kultorvet, der så jeg rigtig mange igår 🙂 Ellers må du sige til, så skal jeg nok købe en med lørdag når jeg tager et smut ind i byen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh..hvor er du/I altså søde. Jeg skal nok give lyd fra mig hvis det viser sig at jeg ikke når at komme derind./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var inde i Galleri K og den på Amagertorv idag og de havde den i Galleri K 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak piger for jeres beskeder. Jeg har været i byen og købt kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel wishes - and questions