tager lige en power nap

se min kjole – den er rød som …


Så fik jeg endelig købt den røde rose kjole fra Garden kollektionen. Da jeg så den første gang var jeg ikke i tvivl om at den måtte jeg simpethen have fingrene i. For jeg synes rigtig godt om den fordi den er:

– i en knaldrød farve

– at den er lavet i noget bæredygtigt materiale

– er perfekt til sommerens fester sammen med flade sandaler

– god til hverdag med et bredt læde bælte, lille (rå)jakke og støvler

– den er tilpas i længden til mig, lige over knæet

– prisen passer til min pengepung.

Just perfect! Og lige pt. venter der 4 store fester forude i år. Først en komfirmation. Min svigerfars 60 års fødselsdag og 2 bryllupper ( i familien og et vennepar) Ihh…mon ikke jeg kan bruge denne kjole til en af festerne?
Sandaler jeg har på, hapsede jeg med i købet, men dem er jeg ikke helt sikker på. Jeg synes nemlig de er høje selv med plateauet fortil. Men jeg kan godt lide materialet brugt foroven, det minder om ruskind. Og farven er perfekt til sommeren. De minder mig også om Burberry Prorsum sommer sandal. De koster 249,-

Hvad synes du? Er de en keeper?
foto: Song of Style
Skriftstørrelse

10 Kommentarer

 • Hvor er den smuk(: Den er limited edition right? Den klær dit mørke hår fantastisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes sandalerne er rigtig fine. De ligner virkelig en keeper. Men billeder kan jo snyde…./Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes sandalerne, stiletterne er virkelig fine.De ligner en keeper. /Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sandalerne er en keeper…har netop selv købt et par…og så høje er de jo heller ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ih, hvor er den fin til dig! Synes ellers at overdelen så lang ud på modelbillederne, men det er det jo ikke. Hvilken størrelse har du på? Og hvilken HM købte du kjolen i? Er der flere tilbage af den blomstrede sag, som du har på nedenunder? Beklager de mange spørgsmål, har bare så travlt for tiden at jeg ikke bevæger mig så meget ud :)Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ok, læste lige det var Galleri K nedenunder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv købt skoene – synes de er så fine og lækre nu til sommer. Helt sikkert en keeper!Men hvordan synes du de er at gå i? Jeg er nemlig lidt nervøs for om jeg har taget dem en størrelse for lille, synes ikke jeg kan få mine fødder helt ordenligt i dem, men så igen, ruskindet giver sig vel.. hmm.. Ja, ville bare lige høre dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandalerne er jo vildt flotte til dig, men hvis man er meget i tvivl er det jo ofte en indikator for at man måske ender med ikke at få dem brugt!?! Men fine er de nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tine,Der var en del tilbage af kjolen. Jeg tog den i en str. 38 og det er hvad jeg bruger normalt i kjoler i hm. Jeg har tænkt at bruge den med et bælte i taljen.Hej Tille,Jeg synes de er meget true size, men jeg synes ikke de er så behagelige at gå med, så jeg har faktisk besluttet at levere dem retur. Husk det er ikke rigtigt ruskind, det ligner bare ruskind. Jeg kan godt få mine fødder helt ned. Hej Charlotte,ja, du har nok ret i det når man er i tvivl, så er det nok ikke lige det man søger. Derfor har jeg besluttet at de ikke bliver i garderoben 🙂 jeg har også købt et par andre sandaler i går, som jeg er meget mere sikker på./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhhh…så FEDT at du har fået fat i den kjole!!! Skoene er så flotte! Jeg synes vi skal planlægge en editorial snart :-)! Nu har jeg adgang til det sygeste studio :-). Vi tales ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tager lige en power nap