dirty "Rolling Stones"


Dagens outfit som består af min Rolling stones t-shirt. Min søn synes den ser beskidt ud, fordi den er meleret og halv transperant 🙂 så derfor er t-shirten siden da blevet kaldt dirty “Rolling Stones”. Det første billede er hvordan jeg så ud på jobbet i dag. Stribet blazer fra genbrugen, lysegrå strømpebukser købt i USA, ruskindsnederdel fra hm divided exclusive, vintagelæder stiletter og med stjerner udstanset langs kanten fra Pura Lopez. Det var gråt og chilly imorges så min Zara trenchcoat kom på med et stort strikket halstørklæde fra genbrugen.

Som dagen skred frem kom solen og varmen så røg strømpebukserne og de flade ballerina kom på istedet for. Så skønt at temperaturen er steget men i følge meteologerne er det desværre kortvarigt. æv…for imorgen er det St. Bededag og vi har fri. Vi skal vi til konfirmation ude på Schæffergården og havde håbet på bedre vejr. Så det bliver nok med lidt praktisk tøj til back up.

God St. bededags ferie!

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *